Johan Jonsson klar för Sportklubben!

  • 2012-04-24
Silly season är kul. Mycket rykten som skrivs men jag har inte trott på ett enda egentligen förutom att Robert Carlsson är på väg hem till SSK. Som ni kanske vet går det rykten om att Nylander är klar för SSK, det gick rykten om att Gröndahl skulle lägga av med hockeyn vilket inte stämmer. Även Jonathan Carlsson (det ryktet startade jag väl tyvärr upp) har det ryktas om. Han är klar för Timrå nu.

Sedan sa det pang...Johan Jonsson klar för SSK! Från ingenstans. Alla hade riktat in sig på helt andra spelare. "Eh...vem?" Skrev vissa. Haha, ja, vem är han? En back som senast kommer från Växjö men där gick det inte som förväntat men i allsvenskan har han lyckats tidigare och var en stor faktor till att Växjö faktiskt tog klivet upp i elitserien.

Det här är en bra back på allsvensk nivå. Man ska inte stirra sig blind på statistiken där.

Saxat från SSK:s hemsida, Nygge snackar:
- Johan är en stor och stabil back, vi har endast hört gott om honom. Han är en bra lagspelare som känns riktigt motiverad att spela för oss. Som spelare är han positionssäker med bra spelsinne och bra placeringsförmåga med ett bra förstapass. Han var bra i Almtuna när de tog sig till kvalserien och var riktigt bra i Växjö när de tog sig upp till Elitserien.

Varmt välkommen till SSK, Johan Jonsson! Håller tummarna för att du lyckas lika bra i SSK som du gjorde i Växjö när de lirade i allsvenskan.

---

Jag fortsätter leta...kan eventuellt dyka upp en intervju på bloggen senare med en spelare som har ett stort SSK-hjärta.
Dela

Kommentarer

  • Eldans tunga slagskott
  • 2012-04-24

Inte stirra sig blind på statistiken??? Bara så du vet så ljuger statistiken aldrig. Jag vet vem av honom och Jonathan Carlsson jag skulle tagit alla dagar i veckan. Carlsson har spelat med svenska mästarna. Jonsson har varit sjätteback, det vill säga huserat i tredjefemman hos ett lag som med nöd och näppe undvek spel i kvalserien den senaste säsongen. Poängskörden är absolut inte imponerande. Ännu en SOPIG VÄRVNING av Nygge. När ska Nygårds förstå att det är SPETS VI BEHÖVER??? SPETS! SPETS! SPETS! Nygge hör vår bön: AVGÅ NYGGE!!! AVGÅ!!!!!!!!

  • Rulle188
  • 2012-04-25

Spets?

Det var väl ett lag som värvade bara dyra spetsspelare säsongen som gick?!

Vad gör dom idag?

Finns dom imorgon?

I vilken liga då?



Nygårds det här blir bra! :)

  • snurre
  • 2012-04-25

Eldans tunga slagskott- han är nu förfan defensiv back, inte här för att styra pp och göra mål din dumma jävel

Skriv en kommentar