Robban gör comeback i SSK-tröjan?

  • 2012-04-13
Kan mycket väl bli så. Redan nästa säsong. Enligt uppgifter till Expressen tjänade Robert Carlsson 130.000 kr i månaden i Malmö Redhawks. Det är en riktigt bra lön om det vore i ett elitserielag. I allsvenskan ligger topplönerna på ungefär 50.000 kr. Då kan ni förstå hur bra betalt Robban fick i Malmö.

Malmö har begärt en rekonstruktör som man fått. Han kommer hjälpa Malmö att få ner lönen på bland annat spelare som Robert Carlsson. De nya lönerna kommer ligga på kring 35-50 tusen kr i månaden enligt Malmös ordförande Qvarfort. En lön som SSK kan erbjuda Robert Carlsson. Är inte Robban villig att gå ner till den lönen i Malmö är det bara tack och hej och han är fri att lämna fiaskobygget Malmö.

Robert Carlsson vill hem enligt Andreas Hanson på LT-sporten och jag har även hört det från andra så det verkar stämma. Jag har även talat med Myran på grannbloggen sskoveralltalltid och vi har samma känsla. Robert Carlsson kan faktiskt vara på väg hem redan nu och göra comeback i SSK nästa säsong.

Inte nog med det hörde jag mig för hos SSK-tränaren Johan Strömwall. Så här beskrev han Robert Carlsson:

- Robban är en bra lagspelare som spelar fysiskt och rejält. Jag gillar hans spelstil
.

Robert Carlsson vill tillbaka. Johan Strömwall gillar honom. Malmö måste sänka Robbans lön som han inte (?) kommer gå med på. För som sagt, då kan han få samma summa i SSK om inte bättre till och med.

Ja, som ni ser så talar en del för att vi ser #14 i SSK inom en snar framtid.
Dela

Kommentarer

  • Anonym
  • 2012-04-13

Grymt om han skulle komma tillbaka.

saknar grymma tacklingar som denna http://www.youtube.com/watch?v=AolRPa1mmg4



kommer ihåg en match mot linköping då robban krossade dem, 2 gånger blåstes matchen av eftersom linköping spelaren som nyss blivit överkörd låg o grät på isen.



Han kan göra hyffsat med poäng i allsvenskan också!



Kom hem!



En gång sskare, alltid sskare.

  • Anonym
  • 2012-04-13

vill också tillägga att den matchen blåstes av en, två gånger till efter det.. flera som tog efter och gick in hårt i närkamperna, så det ska va. DET SKA GÖRA ONT ATT MÖTA TÄLJE. - inget jag kan säga att jag sett mycket av de matcherna jag såg den här säsongen.

  • Robban klar
  • 2012-04-13

HAN KOMMER HEM! Just nu är han i Thailand dock! Men Robban vill hem! Skriver på för SSK när han kommer hem :)) Vad fan ska han göra i Malmö!?

  • Eldans slagskott
  • 2012-04-13

Han lär inte komma tillbaka med tanke på den skrala ekonomiska situationen i SSK just nu. Nu har Andreas Ytterell lämnat också för spel i Danmark och det jag hörde var att han hade fått ett rejält skambud från Nygge. Mindre än 10 000 i månadslön. Inte undra på att han lämnar när han blir erbjuden såna pengar. Nygge ville låta påskina att det inte finns mer pengar att erbjuda just nu. Med en sån PAJAS till sportchef lär det blir hockeyallsvenskan i många många år. Finns inte pengar i föreningen får väl Nygge skjuta till ur egen ficka. Svårare än så är det inte och kan han inte det ska han inte vara sportchef.

  • Jussiforever
  • 2012-04-13

Som malmösupporter förstår jag att ni gillar Robert Carlsson och vill ha tillbaka honom så fort som möjligt.



Han har varit bra. Inte minst i en viktig roll i vårt överlägsna PP1.



Går Robban tillbaka är det bara att gratulera till er förstacenter.

Hoppas såklart själv på att han stannar :)

  • Braxen
  • 2012-04-13

Eldans slagskott>>> Ska sportchefen skjuta till pengar från egen ficka!?! Hihihi, hoppas för din skull att du skämtar men jag antar att du inte gör det. "Svårare än så är det inte" :-D med supportrar som du... hehe!

  • Anders
  • 2012-04-14

Lön under rekonstruktion kommer att vara ca 14 tkr per månad. Vad den blir efter det, dvs om MIF kommer på fötter, vet ingen för dit är det en bra bit att vandra.

Skriv en kommentar