Två backar och en forward

SSK har inte värvat klart. Det återstår några platser i truppen och när jag pratade med sportchefen Per Nygårds senast sade han att det ska in tre nya backar samt en till två forwards. Och en back har vi fått in sedan dess. Mike Bergin, en stor kanadensisk back men som inte kommer räknas in som en icke-EU spelare eftersom han har ordnat ett brittiskt pass.

Det ska bli mycket intressant och se vad Nygårds hittar. På backsidan ska det in två spelare till och vi är snart in i juli-månad så jag tror inte det kommer dröja speciellt länge till innan SSK presenterar nya backar.

Forwardsplatsen vill jag att Robert Carlsson ska ha. Har tjatat länge om Robert Carlsson men har inte Nygge något riktigt stort på gång där ser inte jag någon anledning att inte ta hit Robban. För tar vi tillbaka Robert Carlsson vet vi vad vi får. Men jag hoppas och tror han står där i SSK-dressen till slut. Har sedan tre månader tillbaka trott att Robban spelar för oss nästa säsong och jag står fast vid det men ju längre tiden går desto mer talar det för att vi inte ser honom i SSK.

Annars verkar det ganska tyst på värvningsfronten just nu. Inga rykten just nu men det kanske kommer.

/Victor
Dela

Viktor Lööv draftad av Toronto

Igår var det den sista delen av draften ( runda 2-7 ) och där fick vi äntligen se en SSK spelare som blev draftad, det var nänmligen Torontos sista val som föll på våran back Viktor Lööv som under säsongen tog stora steg och är mycket värd det här.

Övrigt i draften var att Leksands Filip Forsberg draftad som nummer 11a av Washington Capitals, som jag trodde skulle gå betydligt högre upp än 11a.
Bästa svensk blev Hampus Lindholm (Rögle back) som blev draftad som nummer 6 utav Anaheim Ducks.

Stort grattis till Viktor! och även alla andra svenskar!


/ Anton
Dela

Semester!

Jag hinner tyvärr inte med någon mer intervju innan jag reser bort till Italien. Även Anton, den andra skribenten på bloggen, reser bort. Så det kommer vara ett uppehåll här på bloggen i minst en vecka. Jag är åter hemma i Sverige och Södertälje den 28:e juni men Anton kommer hem tidigare. Men trots att jag reser bort kanske det kan bli något inlägg från Italien om tillfälle ges och om jag hittar tillgång till internet. SSK följer med mig var jag än är. ;)

Eftersom det här kanske är det sista inlägget på bloggen på ett tag nu så vill jag först tacka alla för den säsongen som gått och nu ser vi fram emot nästa säsong. Jag vill även tacka alla som besöker bloggen. Sedan starten, 31:a maj 2011 har bloggen haft cirka en halv miljon besök. Det är en drömsiffra! Eller exakt 497.398 besök.

Här kommer en rad intervjuer som ni kanske har missat och som ni kan läsa under tiden vi är bortresta. Finns en del äldre intervjuer med också.
(Klicka på spelarnas namn för att komma till intervjun)

Sebastian Idoff - "Jag trivs i Tälje"
Robert Carlsson - "Självklart vill jag tillbaka"
Gustav Björklund - "Du är äldre än min farsa, sa jag"
Per Nygårds - "Jag för många dialoger"
Johan Strömwall - "Jag är nöjd med nyförvärven"
Robin Press - "SSK känns proffsigare"
Patrik Karlkvist - "Var väl dum som inte frågade"
Fredric Andersson - "Inte nöjd med speltiden"
Robert Sabolic - "Ledsen över att jag inte gjort fler mål"
Andreas Hjelm - "Jason har massor av rutin"
Filip Algeman - "Kommer bli riktigt tufft"
Rasmus Sundgren - "Offensiv spelande back"
Gustav Björklund - "Jag är en pratkvarn"

Finns fler intervjuer att hitta på bloggen. Ni kan navigera er fram genom att använda er av alla kategorier och arkiv som finns att hitta i vänsterkanten på bloggen.

Här kommer även populära inlägg av er läsare som ni kanske vill läsa igen. :)
(Klicka på rubrikerna)

Hatad och älskad

SSK värvar Johan Andersson
Johan Jonsson klar för SSK
Information om Robert Carlsson
Jonas Almtorp: Kontraktet bryts
En sång om Linus Klasen
Fredric Andersson återvänder
Mr.SSK - fansen vill ha hem dig
Robban gör comeback i SSK-tröjan?

"Redhawks - ni har aldrig haft hjärta"

Fredric Andersson på väg bort från Modo

Historisk match ska spelas i Scaniarinken
Rykte: Julius Hudacek!
Bekräftat: SSK är intresserade av Hudacek

SSK:s drömvärvning: Julius Hudacek

---

Finns många fler inlägg som ni läsare har läst extra många gånger. Men det här får räcka nu. Ha en riktigt bra sommar nu så hörs vi i slutet av juni!

/Victor
Dela