Västerås away

  • 2013-01-31


Då var det dags för SSK att bege sig till Västerås för den sista bortamatchen innan uppehållet. Den här säsongen har SSK plusstatistik på Västerås och vi får hoppas att det fortsätter. Vi har väl ett mentalt övertag i alla fall. Det är också en chans för SSK att hålla ställningarna poängmässigt till lagen bakom.


Hur ska SSK vinna mot Västerås i dag då? Det gäller för SSK att spela smart försvarsspel när Västerås kommer i sina anfall. Ett avbräck på baksidan är dock Jonatan Nielsen som åkte på en hjärnskakning i matchen mot Djurgården, och blir borta ca 2 veckor. Emil Djuse har känning av sin axel och är tveksam till spel, säger Johan Strömwall till LT i dag. Backarna kan få det kämpigt idag , men det gäller för forwards att hjälpa till i försvaret också, fortsätter Strömwall.


Men vi har ju sett detta lag kriga sig till segrar förut och med den moralen som finns i laget ska det inte vara en omöjlighet idag också.


Så har du chansen ta dig till Västerås och stöttat vårat kära SSK till en ny seger, en seger som skulle innebära ett stort steg mot kvalserien.


/Björn och Ing-Marie

Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar