Julius Hudacek i mål ikväll

  • 2012-02-29
Fick reda nu av Johan Strömwall att han väljer att ställa Julius Hudacek i mål ikväll mot Almtuna. Överraskande? Nej. Mycket väntat. Hudacek gjorde en riktigt bra match nere i Ängelholm och när han spelar så bra är det bara onödigt att chansa på något annat, speciellt i det skede serien är inne i nu.

Ikväll kan det vara tack och god natt för den här säsongen. Det kan också vara ett glädjerus då vi går upp på play off plats. Jag hoppas det sistnämnda händer.

Jag hoppas det blir ett välfyllt Tempel ikväll. Om det här är sista matchen så förtjänar SSK ett "tack för säsongen" från oss supportrar. Visst, det har inte gått som vi väntat oss men många spelare har utvecklats enormt mycket och vi har en målvakt som stått på huvudet i många matcher.

Chansen finns att Hudacek stannar kvar i SSK. Ingenting är klart. Men skulle han få ett elitseriekontrakt så är risken stor att han lämnar oss.

Men som sagt, play off chansen finns och vi kan genom det nå kvalserien. Så jag vet inte riktigt varför jag sitter och snackar om att vi ska tacka för säsongen redan ikväll. :)

Vi ska till play off!
Dela

Kommentarer

  • Ante-
  • 2012-02-29

Vilket otroligt märkligt snack om hur mycket spelarna utvecklats under säsongen.

Både här och på det ännu mer märkliga officiella forumet...



SSK har kämpat om en plats 7-9 från dag ETT (1)! under serien. Vart ser du/ni den enorma utveckligen som det talas om??



Inte i tabellen och inte i resultaten. Inte heller i spelet som ju hänger ihop med resultatet.



Så om det är så, att det varit en otrolig utveckling hos spelarna så måste det ju vara ett STORT fel någonannanstans. Tex tränaren? spelsystemet? Obefintlig coachning?



Om man ska tro allmänheten så säger ni att Strömwall ska bort med omedelbar verkan. För om ett lag som utvecklats så mycket som jag läst om den senaste tiden inte får utt ett skit på plan är det nått som är väldigt fel.



Jag tycker följande:

Det finns spelare som utvecklats. Men alldeles för få.

Viktor Lööv, Emil Lundberg, Andreas Gröndahl är de jag sett utveckling hos under säsongen. Annars ingenting.



Jo, Kurt Davies också. Men han hade en så otroligt låg nivå under första delen av säsongen så det var svårt att misslyckats. Han har utvecklats men inte alls på det sätt som vare sig vi eller SSK trodde och ska naturligtvis inte ta en transatlantplats nästa säsong.



Laget, spelet, Powerplay och boxplay har inte utvecklats ett dugg under 50 omgångar. Vilket tabellen är facit på.

  • Ante+
  • 2012-02-29

Vilket otroligt negativt snack om hur mycket spelarna misslyckats under säsongen. Både här och på det ännu mer märkliga officiall forumet...



SSK har kämpat om en play off plats från dag ETT (1)! under serien. Vi har sett en enorm utveckling som folk inte talar om ??



I tabellen och i resultaten. Och i spelet som hänger ihop med resultatet.



Det är så att det varit en otrolig utveckling hos dessa unga egna spelare !



Om man ska tro allmänheten så säger de flesta att Strömwall ska fortsätta den väg han stakat ut för våra unge 1:a års seniorer och juniorer från de egna leden. Det håller jag helt med om !



Jag tycker följande:

De flesta unga spelare som utvecklats enormt under säsongen tex

Viktor Lööv, Emil Lundberg (aspirant på Guldgallret), Andreas Gröndahl, Gustav Björklund mm, är det bästa jag sett utveckling hos under ett flertal säsonger i SSK på så kort tid.



Nu har vi chans att nå play off och kvalserien redan efter första säsongen ; ) sedan vi åkte ur Elitserien och alla spelare som spelat ner oss i Allsvenskan pep iväg med svansen mellan benen, till andra klubbar. förrutom 4-5 st som stannade kvar. SSK var tvungen att börja om med dessa + spelare från de egna juniorlaget och yngre SSK spelare som spridits ut i andra ligor i världen, de som inte färgade under miljon byggets tid i Elitserien, är nu tillbaka för att spela upp SSK i finrummet igen under en 3 års satsning, detta är bara det första året, nu har vi en stomme igen, som vi kan hålla fast vid.

Nygge & Strömvall har skapat någonting fantastiskt av nästan ingenting under denna säsong.

Vi kommer förmodligen inte spela i Kvalserien i år! men absolut nästa säsong.





Skriv en kommentar