Var med på resan tillbaka!

  • 2012-05-28
SSK har ställt in siktet och siktet är inställt på elitserien. Men för att nå elitserien krävs det mycket av både ledare och spelare. Självklart behöver laget prestera bra på isen men samtidigt så har vi supportrar en mycket viktig uppgift framför oss. Många sitter hemma framför dator-skärmarna och väntar på att SSK ska värva men för att SSK ska kunna värva behövs det pengar.

Det absolut bästa man kan göra som en SSK-supporter är att klicka sig in på SSK:s hemsida och beställa säsongskort. Är intresset stort för säsongskorten så får SSK tidigt en överblick över hur mycket pengar de kan lägga på nyförvärv. Är intresset litet så blir det svårare, då vet inte SSK hur mycket pengar de har att röra sig med vilket inte är att föredra.

SSK har värvat mycket bra, det är vi nog alla överens om. Vi har fått tillbaka spelare som Johan Andersson och Fredric Andersson, två toppspelare på allsvensk nivå. Vi har även fått in andra, snipern Damien Fleury och supertalangen Anton Forsberg som var med och vann JVM-guld senast.

Nästa säsong är chanserna betydligt större att nå kvalserien och i en kvalserie kan allt hända. Och i en kvalserie handlar det inte om vilket lag som har bäst spelare på papperet. Där handlar det om vilket lag som kämpar mest och att man verkligen spelar som ett lag.

Som det ser ut just nu behöver SSK få in fler säsongsbiljett-innehavare för att kunna värva de spelarna som de vill värva. Vi är inte uppe i samma siffra som förra året och nu i maj är det dessutom billigast att boka säsongskort. Så passa på och boka nu.

Vi har ett betydligt bättre lag på papperet nu än vad vi hade förra säsongen så jag förstår inte riktigt vad ni väntar på. :) Saknar ni Hudaceks shower? Lugn. Nya målvakten Anton Forsberg har lovat mig att göra bra shower för oss! För visst vill man se det i slutet av matchen? Även skånepågen Idoff kan.

Många av bloggläsarna här har förmodligen redan bokat säsongsbiljett men du som redan bokat kan värva säsongare och dessutom ha chansen till att vinna en loge eller en halvdag med A-laget. Läs mer om det här>>

Så kom igen nu, vakna till alla kära SSK:are! Vi har en rolig säsong framför oss. Så se till och boka säsongsbiljett nu i maj månad för att få bästa pris. Självklart går det bra att vänta men när juni månad är påbörjad är säsongsbiljetterna en aning dyrare.

BOKA SÄSONGSBILJETT HÄR
PRIS INFO HÄR

På torsdag (31:a maj) är det även öppet hus i Scaniarinken för alla som vill köpa säsongsbiljett. Då får ni gå runt i Scaniarinken och välja ut exakt den/dom platserna ni vill beställa. Scaniarinken öppnar upp dörrarna klockan 17.00 och stänger 19.00! Var där om du vill boka säsongsbiljett på plats! Annars boka över nätet.

Sprid denna sida genom att trycka på Facebook dela-knappen eller Twitter-knappen som ni hittar nere i vänster hörn av det här inlägget. Sprid gärna länken till detta inlägg så att så många som möjligt kan ta del av den här informationen. Tack!

Hoppas du är med på resan tillbaka mot elitserien. För det tänker jag vara. Nu kör vi!

/Victor
Dela

Kommentarer

  • Nichlas
  • 2012-05-28

Jag har jobbat ideellt åt SSK i 12år och tänker göra de tills jag dör!! Älska sportklubben! Vi ses i Templet!

  • 1985
  • 2012-05-28

Jag bokar den 31 maj i Templet! :=) forza tälje!

  • Anonym
  • 2012-05-29

Grym text klart man är med!

  • alex
  • 2012-05-29

jag har bokat och väntar på att betala..

  • Anonym
  • 2012-05-29

Ska boka på torsdag när de e öppet hus! Blir sjukt kul och se det nya laget, tror faktist vi kan gå långt i år! Fredde A kommer betyda skit mycket för laget nästa säsong! Hoppas vi når kvalserien! Och sen elitserien där vi hör hemma!

Skriv en kommentar