Hur många mål gör Robert Sabolic?

webvoter-omröstning
Hur många mål gör Robert Sabolic den kommande säsongen?

Gör bara ett fåtal mål
Ungefär 10 mål
Ungefär 20 mål
Ungefär 30 mål
Ungefär 40 mål
Ungefär 50 mål

Se resultat

 


Dela

Södertälje är en enorm idrottstad!

SVT-sport har gjort ett sammandrag av sveriges bästa idrottstäder och där ligger Södertälje väldigt högt och det ska de också göra.

Så här säger "tittarjuryn" om Södertälje som idrottstad..

- Södertälje representerar i mina ögon såväl topp som bredd inom flera idrotter på både dam och herrsidan. Föreningar som Assyriska och Syrianska står dessutom som utmärkta represanter för ett multikulturellt Sverige där idotten är det gemensamma språket.
/Marcus Toll, Halmstad, tittarjuryn

- Södertälje har nått framgångar på både dam- och herrsidan i många sporter och satsar även på mindre sporter såsom orientering. Stadens lag har presterat väldigt bra resultat med tanke på antalet invånare.

/Karolin Håkansson, Kalmar, tittarjuryn

- Södertälje lyckas sprida idrottsglädje bland sin mångkulturella befolkning både i elitidrott och den breda motionsidrotten.

/Annica Sundeby, Själevad, tittarjuryn

- Södertälje har både bredden och toppen. Trots närheten till huvudstaden (som ofta kan vara en nackdel) har man lyckats få till konkurrenskraftiga lag både på dam- och herrsidan samt lyckats engagera nysvenska idrottare - för det sistnämnda är man ett utmärkt exempel för resten av riket.
/Niklas Andersson, Hudiksvall, programledare SVT Sport


Så här ser det ut hittills

3. Stockholm
4. Södertälje
5. Malmö
6. Umeå
...Sedan fortsätter det men det är ointressant. Detta är toppen.

För er som vill veta så finns det 136 städer i Sverige och vi placerar oss alltså på en fjärde plats.

Att Stockholm ligger före Södertälje är inget konstigt...hehe. Stockholm har ungefär tio gånger så mycket mer invånare än Södertälje - om inte mer? Södertälje ligger före Malmö...Det känns skönt, tycker jag.

Har inte så mycket mer att skriva, detta är...STORT.
Dela

Niclas Bergfors stannar i NHL

Det var lite snack om att Niclas Bergfors skulle komma hem till Sverige och spela i Elitserien och det var säkerligen några elitserieklubbar som hade hört sig av till Bergfors.

Men det struntar han i...Han kommer fortsätta i NHL vilket hans agent bekräftar. Vilket lag det blir är fortfarande oklart men Florida blir det inte.

Jag tycker han gör rätt i att stanna i NHL för det är där han hör hemma, han är en av sveriges bästa spelare och då ska man också spela i världens bästa hockeyliga. Det är bara att hoppas att han hamnar i ett lag som vill satsa på honom och ger honom mycket istid, då har han goda förutsättningar för att göra en riktigt bra säsong poängmässigt.

Det är en sak jag funderar på och det är om SSK hade spelat i Elitserien, hade han då kommit till SSK? Det är svårt att säga men jag tror att om SSK hade hört av sig tidigt och varit heta och erbjudit han en rejäl slant då hade vi nog sett honom i Södertälje.

Dela