Julius Hudacek i mål ikväll

Fick reda nu av Johan Strömwall att han väljer att ställa Julius Hudacek i mål ikväll mot Almtuna. Överraskande? Nej. Mycket väntat. Hudacek gjorde en riktigt bra match nere i Ängelholm och när han spelar så bra är det bara onödigt att chansa på något annat, speciellt i det skede serien är inne i nu.

Ikväll kan det vara tack och god natt för den här säsongen. Det kan också vara ett glädjerus då vi går upp på play off plats. Jag hoppas det sistnämnda händer.

Jag hoppas det blir ett välfyllt Tempel ikväll. Om det här är sista matchen så förtjänar SSK ett "tack för säsongen" från oss supportrar. Visst, det har inte gått som vi väntat oss men många spelare har utvecklats enormt mycket och vi har en målvakt som stått på huvudet i många matcher.

Chansen finns att Hudacek stannar kvar i SSK. Ingenting är klart. Men skulle han få ett elitseriekontrakt så är risken stor att han lämnar oss.

Men som sagt, play off chansen finns och vi kan genom det nå kvalserien. Så jag vet inte riktigt varför jag sitter och snackar om att vi ska tacka för säsongen redan ikväll. :)

Vi ska till play off!
Dela