GOTT NYTT ÅR!

År 2011 lider mot sitt slut. Snart går vi in på ett nytt år. 2012. Jag hoppas alla får det riktigt bra på nyårafton.

Jag hoppas också alla är nöjda med bloggen som jag startade upp i slutet av maj i år. Det känns som jag har lyckats och jag hoppas ni också tycker det. Många läsare och många kommentarer. Jag hoppas ni alla fortsätter att följa den här bloggen i en resa mot högre höjder tillsammans med SSK. Vi ger aldrig upp. Tillbaka till elitserien ska vi. Den drivkraften som finns i den här föreningen så kommer vi komma tillbaka till elitserien, frågan är bara när.

Tillsammans med SSK så hoppas jag kunna leverera bra och intressanta texter under 2012 kryddat med intervjuer av spelare/tränare och massa annat.

GOTT NYTT ÅR till er alla där ute!
Dela

Max Fribergs målgest - kolla schweizarna


Foto: Sportbladet
Kolla in blickarna från det schweiziska båset. En spelare där i Schweiz håller ju på att tappa hakan. :) Haha. Årets bild är tagen.

Publiken buade och inte heller schweizarna tyckte om målgesten. Fribergs svar: "Vi är här för att vinna, inte för att skapa kompisar". Haha skön kille den där.
Dela

JVM: Sverige mot Slovakien

För dig som inte åker med till Leksand och stöttar SSK på plats kan jag berätta att det kommer visas JVM-hockey efter SSK-matchen på TV10. Så när du har sett klart på SSK-matchen, byt för guds skull inte kanal. JVM är en riktig höjdare. Finns ingen anledning till att missa en enda match, enligt mig. :)

Sverige har spelat två matcher hittills, först ut var mot Lettland, där blev det vinst med 9-4 och sedan mötte man Schweiz som man vann över straffar. Man har alltså spelat in fem poäng på två matcher. Klart godkänt men hade varit bättre med sex poäng och det skulle man nästan haft eftersom man ledde med 3-1 mot Schweiz i den tredje perioden.

TV10 drar igång sändningen 23.30, Sverige mot Slovakien. Missa inte det!
Dela