Stortorsk mot serietvåan

SSK åkte till Karlskoga idag för att möta Bofors på bortaplan. Redan innan matchen var man beredd på att det här skulle bli en oerhört tuff match för SSK. Och det blev det också. Det blev för tufft. SSK förlorade med 5-1 och visst hade man lite högre förväntningar på SSK den här kvällen.

Det är aldrig kul att förlora men på det sättet man gör det gör det bara ännu värre. 5-1 och det var stor klasskillnad på lagen ikväll. Samtidigt som SSK drog på sig på tok för många utvisningar.

Många vill att det ska hända något. Det håller jag med om. Många skriker efter Nygårds men samtidigt är det jäkligt svårt för Nygge att hitta någon bra spelare till ett rätt pris. Det är inget man gör under en dag så här långt in i säsongen.

Jag har varken lusten eller orken att sitta och skriva något längre om en skitmatch som denna. Det var inget snack om saken att Bofors var det bättre laget.

5-1 blev slutresultatet. SSK:s enda målskytt var Jonas Engström som fick göra ett tröstmål i slutet av matchen. SSK är verkligen i stort behov av en målskytt. På de tre senaste matcherna har man gjort fyra mål, det är uruselt. Vi är näst sämst i serien på att göra mål, endast jumbon Borås har gjort färre mål.

Målskyttet måste komma igång annars kan vi glömma play-off. Men som sagt, vi måste ha tålamod. Laget är ungt och oerfarna, man bygger för framtiden. Man får se det hela på en lång sikt, se tre eller fyra år framåt i tiden, då tror jag att förutsättningarna för att kliva upp i elitserien ser helt annorlunda ut, om vi inte redan är uppe i elitserien vill säga.

Bryt ihop och kom igen. Nästa match spelas mot Sundsvall hemma på fredag med start kl 19.00.
Dela

SSK-fansen tror på seger idag

Igår ställde jag frågan på Facebook: Tror du på seger imorgon mot Bofors?

Och det var ingen tvekan. Många tror på seger!



Flest "gillningar" någonsin på Facebook-sidan. Det finns fler än mig som är positiva, vad kul. :) Ungefär 540 personer gillar Facebook-sidan just nu. Gillar inte du den men är en följare av den här bloggen rekommenderar jag dig att följa den. Där får du reda på när jag skrivit ett nytt inlägg på bloggen och massor mer.

Länk till sidan>>

Dela

Carl Hagelin fortsätter imponera

Inatt spelade Rangers mot Pittsburgh och Carl Hagelin fortsätter att imponera. Inatt svarade han för sin tredje poäng i den tredje matchen i NHL. Snacka om att han har tagit chansen!

Poängen Hagelin plockade var när han assisterade fram till Rangers 2-1 mål. Matchen vann Rangers med 4-3 och nu har laget verkligen fått en formtopp.

För att se höjdpunkter från matchen kan du gå in på www.nhl.com

(Skrivet från iPhone)

Dela