Gott nytt år!

År 2012 är snart slut. Snart påbörjas ett nytt år och förhoppningsvis kan det bli ett riktigt roligt år för oss SSK:are. Vi avslutade året på absolut bästa sätt, fullpott mot Leksand och Örebro och vi hänger med i toppen.
 
Tillsammans är vi Södertälje SK!
 
 
Dela

Video:Segerhopp och hjulning?efter vinsten mot Örebro

SSK har sveriges bästa lag och häftigaste målvaktspar som showar efter 1-0 vinsten mot Örebro. Sveriges bästa klack vann också matchen på läktaren
 
 
 
Dela

Kebabramsan från klacken gav seger

Nä, kanske inte var just kebabramsan men SSK-klacken pumpade på bra genom hela matchen. Precis vad SSK gjorde också. Stenhårt jobb lönar sig. Och jag måste bara säga...Anton Forsberg! Var ska det sluta? Nu har han hållt nollan två matcher i rad och han var stor som ett monster i målet idag.
 
Det var härligt och se alla SSK-supportrar som hade rest till Örebro för att stötta laget på bortaplan. Jag är jäkligt dålig på att uppskatta antal personer men kan det ha varit runt 600 personer som höll på det rätta laget i Berhn Arena. Hur som helst. En klack i hallen var det. Det Örebro hade går inte att kalla klack, det var en trumma sedan var det folk som klappade med i takt med trumman. Det är inte klack för mig i alla fall. Trodde faktiskt på ett bättre drag på läktaren men var ganska tyst från hemmapubliken under hela matchen.
 
SSK vann med 1-0 igen och det var Emil Billberg som stod för det avgörande målet i mittenperioden. Anton Forsberg motade alla 32 skott som Örebro avlossade mot målet. Som jag skrev tidigare så är Forsberg en målvakt som kan ta oss tillbaka till elitserien. När jag ändå är inne på Forsberg så var det rätt kul efter matchen då han försökte jula men misslyckades, dock tyckte vi alla att det var lika kul ändå. Anton Forsberg var kungen på isen idag i Örebro. Sebastian Idoff som fick stå och öppna båsdörren hela matchen var på väg in i omkläddningsrummet men sedan vände han plötsligt och åkte med full fart ut mot SSK-klacken igen och showade på egen hand. Rätt kul! ;)
 
Jag måste ta upp kebabramsan igen. I slutet av matchen drog ramsan igång och samtliga skrek "JA-JA" och det var under Time-Outen som Örebro tog med två minuter kvar av matchen ungefär. Gustav Björklund kunde inte låta bli att kolla bort mot SSK-klacken och slå mot sargen i takt med ramsan. Vilket jäkla drag!
 
En klack i hallen!
 
/Victor
Dela