Ett år idag!

Idag är det exakt ett år sedan jag startade upp bloggen Allt om SSK. Jag har fått mycket positiv respons på allt arbete jag lagt ner på bloggen från både er supportrar och SSK. Jag strävar alltid efter att göra bloggen bättre och det känns också som att bloggen har tagit några kliv i rätt riktning under det här första året.

Men utan er läsare vore inte den här bloggen någonting så jag vill tacka alla er som följer den här bloggen. Det är precis som SSK, utan supportrarna vore inte SSK någonting. På tal om det. Ni har väl bokat säsongskort?

---

Under nästa säsong kommer inte bara jag skriva här på bloggen längre utan även en annan. Han har redan börjat skriva och han heter Anton för er som har missat det.

Förhoppningsvis kommer det komma upp en intervju här på bloggen inom en snar framtid med en föredetta SSK-spelare som numera spelar i NHL. Så håll utkik och är det någon speciell spelare/ledare just du vill att jag ska intervjua så släng iväg ett mejl till mig eller skriv bland kommentarerna här på bloggen. Men jag har många på lager just nu som jag ska hinna intervjua innan säsongen drar igång i höst. Det är svårt att göra alla nöjda men jag gör det jag kan och hinner. Jag tar dessutom studenten nu i veckan så det kommer bli mindre text från mig nu i veckan, för här ska det firas. ;)

Ha det bra allihopa! Jag hoppas kunna slänga upp intervjun på bloggen imorgon med NHL-spelaren. Väntar nämligen på svar över mejl. Kunde tyvärr inte ringa.

/Victor
Dela

Var med på resan tillbaka!

SSK har ställt in siktet och siktet är inställt på elitserien. Men för att nå elitserien krävs det mycket av både ledare och spelare. Självklart behöver laget prestera bra på isen men samtidigt så har vi supportrar en mycket viktig uppgift framför oss. Många sitter hemma framför dator-skärmarna och väntar på att SSK ska värva men för att SSK ska kunna värva behövs det pengar.

Det absolut bästa man kan göra som en SSK-supporter är att klicka sig in på SSK:s hemsida och beställa säsongskort. Är intresset stort för säsongskorten så får SSK tidigt en överblick över hur mycket pengar de kan lägga på nyförvärv. Är intresset litet så blir det svårare, då vet inte SSK hur mycket pengar de har att röra sig med vilket inte är att föredra.

SSK har värvat mycket bra, det är vi nog alla överens om. Vi har fått tillbaka spelare som Johan Andersson och Fredric Andersson, två toppspelare på allsvensk nivå. Vi har även fått in andra, snipern Damien Fleury och supertalangen Anton Forsberg som var med och vann JVM-guld senast.

Nästa säsong är chanserna betydligt större att nå kvalserien och i en kvalserie kan allt hända. Och i en kvalserie handlar det inte om vilket lag som har bäst spelare på papperet. Där handlar det om vilket lag som kämpar mest och att man verkligen spelar som ett lag.

Som det ser ut just nu behöver SSK få in fler säsongsbiljett-innehavare för att kunna värva de spelarna som de vill värva. Vi är inte uppe i samma siffra som förra året och nu i maj är det dessutom billigast att boka säsongskort. Så passa på och boka nu.

Vi har ett betydligt bättre lag på papperet nu än vad vi hade förra säsongen så jag förstår inte riktigt vad ni väntar på. :) Saknar ni Hudaceks shower? Lugn. Nya målvakten Anton Forsberg har lovat mig att göra bra shower för oss! För visst vill man se det i slutet av matchen? Även skånepågen Idoff kan.

Många av bloggläsarna här har förmodligen redan bokat säsongsbiljett men du som redan bokat kan värva säsongare och dessutom ha chansen till att vinna en loge eller en halvdag med A-laget. Läs mer om det här>>

Så kom igen nu, vakna till alla kära SSK:are! Vi har en rolig säsong framför oss. Så se till och boka säsongsbiljett nu i maj månad för att få bästa pris. Självklart går det bra att vänta men när juni månad är påbörjad är säsongsbiljetterna en aning dyrare.

BOKA SÄSONGSBILJETT HÄR
PRIS INFO HÄR

På torsdag (31:a maj) är det även öppet hus i Scaniarinken för alla som vill köpa säsongsbiljett. Då får ni gå runt i Scaniarinken och välja ut exakt den/dom platserna ni vill beställa. Scaniarinken öppnar upp dörrarna klockan 17.00 och stänger 19.00! Var där om du vill boka säsongsbiljett på plats! Annars boka över nätet.

Sprid denna sida genom att trycka på Facebook dela-knappen eller Twitter-knappen som ni hittar nere i vänster hörn av det här inlägget. Sprid gärna länken till detta inlägg så att så många som möjligt kan ta del av den här informationen. Tack!

Hoppas du är med på resan tillbaka mot elitserien. För det tänker jag vara. Nu kör vi!

/Victor
Dela

Carl Hagelins succésäsong!

Carl Hagelin har en otroligt bra säsong bakom sig. Hagelins succésäsong slutade inatt med förlust mot New Jersey och Rangers var därmed utslagna från Stanley-Cup slutspelet. Det är knappt jag finner ord för vilken enormt bra prestation Calle har stått för. Kommer ni ihåg när jag intervjuade Carl Hagelin förra sommaren? (Om inte tryck här) Då trodde han inte alls på NHL-spel redan den här säsongen. Det lät så här: "Mitt mål är att försöka komma dit inom två år", sa Carl Hagelin förra sommaren till mig.

Carl Hagelin, eller "Hags" som de kallar honom där borta, började säsongen i AHL och Connecitcut Whale, där han gjorde 13 poäng på 17 matcher. I slutet av november förra året fick Hagelin samtalet som alla vill ha. Han hade blivit uppkallad till NHL och NY Rangers. Rangers meddelade till Hagelin att han endast skulle vara med en vecka och köra i Rangers vilket Hagelin var inställd på. Han packade sin väska med kläder över en vecka och drog till New York för att spela ihop med de stora stjärnorna. Den 25:e november debuterade Carl Hagelin i NHL borta mot Washington, han stod för en assist i den matchen och hade en speltid på över tio minuter. En bra NHL-debut med andra ord.

Men en vecka blev till månader. Carl Hagelin gjorde så pass bra ifrån sig i NHL att Rangers bestämde sig för att inte skicka tillbaka honom till farmarlaget utan han fick fortsätta och spela i ett av världens bästa klubblag. Vissa matcher har han fått spela i förstakedjan tillsammans med stjärnor som Brad Richards och Marian Gaborik.

En intervju med Carl Hagelin här nedanför. Han är väldigt omtyckt i Rangers och är väldigt duktig på engelska. Han pratar nästan som att han är född och uppvuxen i USA och jag tror språket har hjälpt han mycket både på och utanför isen. Allting blir lättare om man kan språket.

---

En stjärna har fötts - Carl Hagelin och han kommer från Södertälje!


/Victor
Dela