Mot nya tider!

Det är en ny tid som börjar för Södertälje SK nu. Många mörka år ligger bakom, dessa ska suddas bort nu. En ny säsong väntar 14/15 och jag har sett en tydlig linje i värvningarna. Man vet vad man värvar och det är kvalité. Och mer kvalité kommer att komma.
 
12 nyförvärv. 7 forwards. 4 backar. 1 målvakt.
Ny ledarstab.

Där har vi förutsättningarna. Men SSK är inte klara. Per Nygårds har fler värvningar på G. Och att det är kvalité är det ingen tvekan om. Det måste det vara. Vi ska vara med i toppen av serien i år. 
Det är enkelt. Målet är att ta sig upp till SHL. Och hur har man tänkt då? Säkrare värvningar. Delvis så har man haft mer pengar att röra sig med den här säsongen än den föregående och det gör självklart mycket men också att man har presenterat en riktigt seriös SHL-satsning, och vilken spelare vill inte vara med på en sådan resa med en av Sveriges mest anrika hockeyföreningar?
 
*Fansen har samlat in drygt 1,5 miljoner kronor som går rakt ner i SSK:s spelarbudget.
*Sponsorer har också gått in med stora summor pengar för SSK:s spelarbudget.
*Säsongskort säljs bra och det fortsätter rulla på.
 
Det kallar jag mobilisering!
Det är tack vare oss som klubben kan göra en kraftsamling och locka hit bra spelare. Det är nu det gäller, vi går emot en av Sportklubbens viktigaste säsonger sedan klubben bildades. Så det är nu vi alla måste sluta upp, alla vi som älskar denna klubb och vill att den ska leva vidare och ta sig tillbaka till hockeyns finrum. Tillsammans ska vi återskapa den framgångsrika klubb SSK en gång var. Och kom ihåg - vi är inte flest - desto viktigare blir det att alla ställer upp - för när alla ställer upp 100 % för Sportklubben är vi svårstoppade. 

Det gäller att inse detta. Säsongen 14/15 är livsviktig. På alla sätt och vis. Om alla är med på resan till 100 % - då går vi upp. Det vet jag. För det finns en sådan jäkla kraft i supporterledet.
 
Nu gör vi det. Köp säsongskort och var med på resan. Mot nya tider - Södertälje SK!
Dela