Gott nytt år SSK:are!

Jaha, snart har 2013 passerat. Och SSK får fira nyår som jumbo i hockeyallsvenskan. Det mesta har redan skrivits i media om SSK nu. Inget behövs tilläggas egentligen mer än att vi firar nyår som jumbo och tar nya krafttag 2014. En vändning måste ske på fredag 3:e jan redan mot Karlskoga hemma. Sedan hur man löser det - det får SSK klura ut.
 
Det krävs radikala förändringar, den saken är säker!
 
Jag hoppas jag kan bjuda på fler inlägg framöver. Just nu är motivationen till att skriva inte speciellt stor vilket nog alla förstår. Och intresset för SSK har minskat rejält med tanke på den här kräftgången. Det som pågår i klubben nu är ingen vanlig motgång bara, det här är något utöver det vanliga. Det fanns liksom inte på världskartan att SSK skulle vara ett bottenlag av hockeyallsvenskan säsongen 2013/2014. Hoppas SSK klarar allsvenska kontraktet annars är SSK:s 111 åriga långa historia över. Tyvärr.
 
Ha ett gott nytt år så ser vi till att rädda det allsvenska kontraktet 2014. Sedan blir det mycket förändringar nästa säsong. För det kräver vi alla.
 
 
 
Dela

Vad händer i vår klubb?

Hoppas ni alla har haft en bra jul. Igår mötte SSK Timrå på hemmaplan och jag såg matchen, tyvärr. Vad ska man säga. Jag känner bara en enorm tomhet. Anrika Södertälje SK kämpar i botten av allsvenskan och det är totalt oacceptabelt, en klubb som Södertälje ska inte ligga där man ligger. Alla känner en enorm besvikelse. Något är väldigt fel i klubben, jag trodde inte det var möjligt att misslyckas så kapitalt som hela föreningen har gjort men tydligen är det det. Jag trodde man skulle revanschera sig under säsongen och börja klättra i tabellen men det har man inte gjort. Igår när SSK mötte Timrå gick luften ur mig känns det som. Vi är ett BOTTENLAG i allsvenskan. Skandal är ett milt ord.
 
Var felet ligger i föreningen verkar inget veta. I många år har det gått dåligt och nu känns det som SSK har nått botten, eller? Divison 1 finns där i och för sig. Men ska vi behöva sjunka så lågt? En kvalserie mot lag som kommer ifrån division 1 kommer bli allt annat än lätt.
 
Jag är inte bara ute efter att kasta skit. Jag är bara väldigt besviken och förbannad på hur man kan ligga i botten av allsvenskan. Det är inte ok på något sätt, uppenbarligen finns det personer i SSK som inte klarar av sina arbetsuppgifter. Någonstans har det brustit rejält när vi har en budget för övre tabellhalvan men ligger i botten.
 
Jag vill bara föreningens bästa, jag stöttar er oavsett vad som händer. Men när det går så långt som det gjort nu så får man nog. Då kräver man en förändring, för det är trots allt VI supportrar/sponsorer m.m som betalar er lön och då vill man ha valuta för det. Annars tröttnar man som väldigt många redan har gjort.
 
Så jag ställer frågan: Vad är det som händer innanför väggarna i vårat kära Tempel? Jag vet att det jobbas stenhårt för att förändra det här. Men det är dags att göra stora förändringar i personalen anser jag och då menar jag allt ifrån spelare till ledning. För så här kan det inte fortsätta. I ett vanligt företag hade väldigt många fått kicken om det hade pågått en liknande kräftgång. Och självklart förstår jag att man inte kan kicka personer kors och tvärs mitt under en pågående säsong men dags och se över det hela, kanske?
 
Dags att agera nu, snälla. Det är allvar, nu gäller det att våga ta obekväma beslut från de som styr föreningen!
 
 Supporterskaran blir bara mindre och mindre.
Dela

God jul!

God jul alla SSK:are! Just nu händer det inte mycket kring SSK. Så nu tar vi alla julledigt och njuter av det. Sedan är det match igen på annandagen mot Timrå hemma i Templet.
 
Dela