Gott nytt år SSK:are!

  • 2013-12-30
Jaha, snart har 2013 passerat. Och SSK får fira nyår som jumbo i hockeyallsvenskan. Det mesta har redan skrivits i media om SSK nu. Inget behövs tilläggas egentligen mer än att vi firar nyår som jumbo och tar nya krafttag 2014. En vändning måste ske på fredag 3:e jan redan mot Karlskoga hemma. Sedan hur man löser det - det får SSK klura ut.
 
Det krävs radikala förändringar, den saken är säker!
 
Jag hoppas jag kan bjuda på fler inlägg framöver. Just nu är motivationen till att skriva inte speciellt stor vilket nog alla förstår. Och intresset för SSK har minskat rejält med tanke på den här kräftgången. Det som pågår i klubben nu är ingen vanlig motgång bara, det här är något utöver det vanliga. Det fanns liksom inte på världskartan att SSK skulle vara ett bottenlag av hockeyallsvenskan säsongen 2013/2014. Hoppas SSK klarar allsvenska kontraktet annars är SSK:s 111 åriga långa historia över. Tyvärr.
 
Ha ett gott nytt år så ser vi till att rädda det allsvenska kontraktet 2014. Sedan blir det mycket förändringar nästa säsong. För det kräver vi alla.
 
 
 
Dela

Kommentarer

  • Anonym
  • 2013-12-30

Otroligt bra skrivet!! Gör ont som fan bara :(
Gott nytt år!!

  • 1902
  • 2013-12-30

Gott nytt år. Låt oss glömma allt detta under nyårfirandet nu. Gott nytt år!

Skriv en kommentar