Slutspurten - boka upp dig till resan!

  • 2011-08-31
Imorgon övergår vi från augusti till september månad. I september kommer en hel del roliga saker hända hockeymässigt. SSK arrangerar en väldigt stor hockeyresa till Uppsala. Det kan vara den största resan på väldigt länge. Så nu börjar alltså slutspurten för dig att anmäla dig till resan! Den fjärde bussen håller på att fyllas i nuläget och inte minst att väldigt många kommer åka upp med bil.

Jag kommer ihåg senast jag var uppe i Uppsala och såg SSK spela. Det var i kvalserien då Topi Jaakola vaknade till och gjorde två mål i den matchen, fler mål än vad han hade gjort under hela sin säsong i SSK. Hur som helst, den matchen vann SSK med 3-1. Då var det två bussar som hade rullat upp till Uppsala samt kanske en fjärdedel av sektion D-höger. Redan då sjöng vi ut Almtuna-supportrarna. Nu kommer det vara fyra bussar samt en hel sektion och fler kan vi bli!

Jag får rysningar direkt när jag börjar tänka på hur många SSK:are som kommer att vara på plats. Det här kommer bli en stor händelse för oss alla som åker dit.

Jag var inne igår och kollade och då var det 19 platser kvar på sektion D-höger. Den är snart helt smokad med SSK:are, det finns i princip bara platser kvar på rad 1. När den blir full fylls det också på med SSK:are på sektionen bredvid, D-vänster.

Men glöm inte bort bussarna som Ultras Telge anordnar till oss! Vill du åka med och hjälpa till att fylla den sista och fjärde bussen? Skicka då ett mejl till [email protected] och skriv vilka personer du vill anmäla samt telefonnummer på samtliga. Det går också bra att ringa till Ultras Telge på 0762256617. Så det var inga konstigheter med det!

Vill du däremot sitta tillsammans med hundratals andra SSK:are så fixar du det på egen hand och tar också dig till arenan på egen hand. Och som sagt, välj sektion D-höger, och när den är full fortsätter vi med D-vänster!
Tryck här för att komma till sidan där du bokar biljett till matchen.

Vi ses den 16:e september! Matchen går på TV10 men nu väljer vi att stötta grabbarna på plats. Nu ska övriga hockeysverige få se hur bra supportrar vi egentligen är! Många kommer nog bli imponerade över oss genom TV-rutorna! ;) Vi é här, Vi é nu, Vi é SSK!

Så fortsätt boka!!!
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar