Historisk match ska spelas i Scaniarinken

  • 2011-11-20
Aldrig tidigare. En match med ett X eller är det XX antal föredetta SSK-spelare och ledare i ett annat lag. Motståndarna har tillsammans gjort mer matcher för SSK än vad spelarna som spelar i SSK just nu har gjort.

Jag känner Malmö som lag bättre än vad jag känner SSK. SSK är ett helt nytt lag för mig. Jag har nästan inte sett någon av de spelarna tidigare med undantag som Stefan Bemström (dock skadad nu), Mathias Månsson, Tony Lagerström, Julian Jakobsen och några till.

I Malmö finner vi Robert Carlsson, Linus Klasen, Pontus Sjögren, Daniel Josefsson, Dragan Umicevic, Tim Heed, Tomas Kollar, Leif Strömberg, Stefan Nyman och Ulf Taavola.

De spelarna känner man så bra och man vet exakt var de har sina svagheter och sina starka sidor. Man vet allt om de. Man vet till och med vad spelarna gillar för mat. Men ändå är de motståndare imorgon. Det kommer att kännas oerhört konstigt. Det här är en historisk match som man aldrig tidigare har upplevt. Det är något utöver det vanliga.

SSK mötte senast Oskarshamn på hemmaplan och den matchen vann man med 3-2 dock utan att imponera spelmässigt. SSK måste höja sig ett par snäpp om man ska rå på Malmö. Jag är absolut inte orolig över att vi kommer att bli överkörda av Malmö för det kommer vi inte bli. Ungtupparna i SSK kommer vara tokladdade, man kommer göra allt vad som står i sin makt för att stoppa det sydliga laget imorgon.

Senaste mötet mellan SSK och Malmö slutade med vinst för Malmö efter straffar men där ska Malmö vara glada att de ens fick med sig poäng för SSK var det bättre laget i den matchen. SSK ledde med 2-1 långt in i matchen men Malmö kvitterade sedan till 2-2 i ett powerplay. Förlängningen var SSK oerhört nära att avgöra men istället gick det till straffar där Malmö som sagt, vann.

En fråga jag ställer mig är hur det kommer kännas för Robert Carlsson att komma in i Scaniarinken. Imorgon är det mycket fel som kan hända.

Två saker som tåls att fundera över:

Hittar Robert Carlsson till rätt omkläddningsrum?

Hittar Robban till rätt bås?

Jag skulle inte bli förvånad om han gjorde något fel. Det skulle vara kul.


Johan Strömwall om nyckeln till tre poäng imorgon


- Jag skulle säga att nyckeln till vinst vid alla våra matcher är att alla deltar och arbetar hårt, att vi fortsätter gå mer på mål. Just där har vi sakta förbättrat oss på sistone och det måste vi fortsätta med.

Matchen kommer att bli glödhet på alla sätt och vis. Det är män mot pojkar där SSK representerar pojkar och Malmö män. Det kommer dock inte bli någon enorm skillnad på lagen imorgon, tror jag. Det kommer vara stentufft, i varje situation. Det kommer smälla, och det kommer gå undan på isen.

Meddelande från Fredrik Andersson som är medlem i tifogruppen "Ultras Telge"

- Ultras kommer ha tifo. Våra egna kommer hyllas när stora lamporna tänds. Under intro är det banderoller och plånböcker. Det sistnämnda tar man med sig själv.

Fullt drag kommer det vara. Publiken kommer göra allt för att öka den redan ganska heta stämningen mellan lagen. Imorgon på läktaren kommer det vara ös matchen igenom, och det kan jag lova. Det väntas ingen stor publiksiffra, men de som är på plats kommer att skapa ett magiskt tryck. Det kommer vara en upplevelse för dig som väljer att se den här matchen på plats!


Malmö, vad säger ni om den här? Rätt snygg, faktiskt. Fast nu kanske jag får käka upp det om ni vinner imorgon men jag lovar, ni kommer inte att få det lätt. För det ska vi på läktaren tillsammans med spelarna se till.


Imorgon spelas en historisk match i Templet. Vi ska göra det här tillsammans. Hjärta ska slå klass imorgon. Om grabbarna åker skridskor som aldrig förr samt att de tacklas och spelar en intensiv hockey överlag kommer vi att ha chans på poäng.

Jag vill se noll respekt från SSK-spelarna imorgon. Alla vet att Malmö har otroligt mycket erfarenhet i laget men visar grabbarna i SSK för mycket respekt åt Malmö-spelarna kan vi åka på stryk. Jag vill inte se någon respekt imorgon. Släng er i varje situation. Offra er! Vi är med er. Tillsammans.

I den här matchen kommer ni inte bara spela för tre poäng. Ni kommer spela för våran heder. Vi ska inte bli besegrade över ett ihopköpt överbetalat Malmö. 40-50 miljoner i spelarbudget mot 5-6 miljoner i spelarbudget.

NU KÖR VI! Kämpa hårdare än vad ni någonsin har gjort. Forza Tälje!
Dela

Kommentarer

  • Danne
  • 2011-11-20

Du har en braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bit kvar till Mrmadhawk som är sympatisk i alla lägen medans du är totalt enögd :). Kul det också förvisso.

  • Fox
  • 2011-11-20

Danne>>

Totalt enögd? Jag tycker Victor skriver att Malmö har ett bra lag och att det kommer bli tufft att ta poäng. Så tolkar jag texten. Det kallar inte jag enögd, däremot peppar han på som fan, och det är kul. :)

  • Fox
  • 2011-11-20

"SSK måste höja sig ett par snäpp om man ska rå på Malmö"... du kanske bara missade den meningen. :)



Keep up the good work Victor!

Visst är Victor enögd men varför skulle han inte få vara det? Det är just sånt här som förhöjer stämningen inför en match. HEJA MALMÖ! :-)

  • Sixt
  • 2011-11-20

Fox, jag tror att Danne menar att han är enögd överlag, inte just i detta inlägget kanske. Ser inget fel i de heller. Förutom att man märker att de är en viss åldersskilland på mrmadhawks och alltomssk's beteende

  • 1902
  • 2011-11-20

Boys, kan vi inte fokusera på matchen istället? Bloggen är redan skitbra. Så varför dikskutera den?



FORZA SSK! Vad tror ni om matchen? ;) 4-0 säger jag.!

  • lucas
  • 2011-11-20

Skulle sååå gärna se Jean luc grand Pierre spöa på Månsson imorn, hund Månsson

  • Coffe
  • 2011-11-21

Detta är en blogg om SSK, what the fuck did you expect, klart som fan att han är partisk.

Skriv en kommentar