SSK är ute efter revansch mot Troja

  • 2011-10-31
Senast de här två lagen möttes gick det inte som väntat utan det var Troja-Ljungby som fullkomligt körde över SSK med 6-3. David Åslin i Troja-Ljungby var en av giganterna på planen och han svarade dessutom för ett zorro-mål i den matchen.

I SSK:s senaste match vann man över Sundsvall med 5-2 och bröt äntligen den dystra bortatrenden. Tre poäng blev det och det är precis vad SSK är ute efter ikväll också. Sebastian Idoff stod mot Sundsvall och gjorde det bra så det återstår och se om han får fortsatt förtroende ikväll mot Troja.

SSK har två mer spelade matcher än de flesta lagen i serien och trots det ligger man inte speciellt bra till i tabellen så man är fortfarande i stort behov poäng. Den här veckan inleder man mot Troja hemma för att sedan följa upp det med Mora hemma och sedan avsluta veckan borta i Borås.

Johan Strömwall

- Målet den här veckan är att ta full pott. Det behöver vi verkligen göra. Det kommer bli svårt, men absolut ingen omöjlighet.

På skadefronten inför matchen ikväll ser det ganska ljust ut. Tidigare på säsongen hade man det betydligt tuffare med skador så man får inte klaga i nuläget när endast en eller två är borta från spel.

Johan Strömwall till SSK:s hemsida. (Läs igår)

- Enga måste vila ytterligare någon dag. Blid är med i morgon men vi har som bekant träning i morgon och gör den slutliga uttagningen av laget efter den. Det gäller även målvakten.


Alla matcher är givetvis viktiga men den här är extra viktig eftersom Troja är ett lag SSK har tätt bakom sig i tabellen och vid förlust kommer Troja att klättra om SSK i tabellen och det är något som vi inte vill se ikväll. Tre poäng är ett krav från mig och jag hoppas och tror dessutom på att man kommer att klara ta tre poäng.

Vem som står i mål är oklart. Exakt hur kedjorna kommer formeras är också oklart. Vi får se ikväll hur det ser ut på isen. Men jag tippar på att Julius Hudacek kommer vakta kassen.

Jag tror också på att Greger Hanson kommer fortsatt att spela med Sabolic och Jeglic. De måste få tid att spela ihop sig. Nu har det gått två matcher utan att de har imponerat. Vi får se hur det går för de har tre herrarna ikväll om de nu spelar med varandra.

Kör så det ryker, Tälje!
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar