Fantastisk avslutning på året!

  • 2012-12-28
Det blev en fantastisk avslutning igår mot Leksand på hemmaplan där "hemvändaren" Jesper Thörnberg fick avgöra matchen med sitt och lagets enda mål igår. Jag vet inte hur många gånger man har suttit och kollat på reprisen där man ser hur Engström bryter sig in på kassen och Thörnberg trycker in pucken i nät och glädjen efteråt...den går inte att ta miste på!
 
Vi är det bästa hemmalaget! Varför? Jo, supportrarna tillsammans med spelarna kan skapa något som inget annat lag kan. När publiken är med på noterna i Templet så kan inte SSK förlora. Så känns det i alla fall. Vi har inte förlorat på hemmaplan under ordinarie tid sedan den 27:e september! Smaka på den.
 
Södertälje är onekligen på väg åt rätt håll i tabellen och i hela föreningen. Det börja kännas nu att det här är det rätta sättet att komma tillbaka till finrummet. Att köpa ihop ett lag med pengar man inte har är inte SSK:s melodi och det har aldrig fungerat. Jag har bara sett misslyckande när andra lag har försökt med det. Nyckeln är att hitta spelare som Emil Djuse från divison 1. Spelare som Robban, Jeglic och Fleury bara pumpar på i varje match och visar den rätta glöden i alla matcher. Sedan så har man sett en helt  fantastisk utveckling på alla våra egna spelare. Jonas Engström är en av de. Går inte att skriva ut alla namn men alla spelare har utvecklats enormt mycket bara sedan förra säsongen.
 
Sebastian Idoff har utvecklat och blivit en otroligt bra målvakt på allsvensk nivå men Anton Forsberg är som en vägg nu. Kolla bara nu senast mot Leksand. Han stoppade ALLT. Anton Forsberg är en målvakt som kan ta upp SSK till elitserien i en kvalserie precis som Viktor Fasth tog AIK till semifinal för ett par säsonger sedan. Anton Forsberg kommer bli stor, frågan är bara hur stor han kommer bli. Ingenting är omöjligt. Sikta högt! NHL.
 
Imorgon reser SSK och ett stort antal supportrar till Berhn Arena för att möta Örebro som det har gått en aning knackit för den senaste  tiden men som verkar vara på uppgång nu. Ett SSK med många SSK-supportrar i ryggen kan vinna den här matchen. Det gäller bara att minimera misstagen. Det laget med minst misstag imorgon kommer förmodligen vinna.
 
Oavsett hur matchen imorgon slutar så kommer avslutningen på det här året vara fantastisk. Vi får inte glömma att SSK låg sist i allsvenskan för tre månader sedan ungefär. Nu är vi med "rejset" om topp tre placeringarna.
 
Framåt Sport! Imorgon går vi för tre ytterliggare poäng. Sjung högt, för du är väl på plats som hundratals andra SSK:are!?
 
 
/Victor
Dela

Kommentarer

  • Anonym
  • 2012-12-28

Otroligt bra skrivet Victor

  • farfar
  • 2012-12-29

Kul att du börjat skriva igen! Har saknat dina inlägg.

Skriv en kommentar