Karlskrona vs SSK

  • 2013-12-14
Det är ungefär fem timmar till nedsläpp. SSK åkte buss ner till Karlskrona redan igår och har sovit över där inatt och är faktiskt i skrivande stund och tränar lite lätt i Telenor Arena.
 
Karlskrona har varit oerhört svårstoppade i deras egna hemmaarena men det är inte alls omöjligt att vinna där. Södertälje har tre vinster i ryggen där man har vänt och vunnit i två av de tre vinstmatcherna vilket kan komma och betyda mycket i dagens möte med Karlskrona då hemmalaget förväntas gå ut tufft i början av matchen. Kommer 1-0 eller 2-0 till Karlskrona tror jag SSK-spelarna kommer hålla huvudet högt och fortfarande tro på det.
 
SSK är stora underdogs i matchen medan Karlskrona är stora favoriter dock är Karlskrona tunna på backsidan och man har varit tvungna att låna in ifrån division 1 för att få ihop det på backfronten.
 
Ja, varje match SSK spelar nu så behöver man poäng. Vi ligger fortfarande i botten av tabellen och är i stort poängbehov. Sedan är det inte direkt att man kräver att SSK ska ta poäng borta mot Karlskrona men med tanke på att man förlorar matcher hemma som mot exempelvis Almtuna där det krävs att man vinner, då får man vinna borta mot svåra lag istället.
 
Lyckas SSK knipa alla tre poäng i Karlskrona tror jag detta väntar SSK hemma efter jul när man tar sig an Timrå på hemmaplan.Går vi mot fjärde raka segern? Vi håller tummarna!
 
Viasatsport.se sänder matchen gratis. Nedsläpp: 16.00
 
Lycka till SSK och kör hårt!
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar