SSK:s livsviktiga kommande matcher

  • 2013-12-15
Nu är det juluppehåll och det är väl skönt på ett sätt men samtidigt skulle man vilja fira jul med SSK högre upp i tabellen. Men nu är det som det är. På slutet har laget gått bättre trots att det blev förlust mot Karlskrona senast med 3-1 men man var inte helt chanslösa i den matchen. Nu får laget vila upp sig under jul, ladda batterierna och sedan fokusera på sista delen av säsongen. För nu är det skarpt läge! Vilken väg ska vi ta?
 
De fem kommande matcherna:
SSK - Timrå
Troja/Ljungby - SSK
SSK - Karlskoga
SSK - Malmö
SSK - Björklöven
 
Vi har fyra hemmamatcher på de fem kommande. Här kan det hämtas mycket poäng. Vi möter Timrå som också fajtas nere i botten av tabellen samt nykomligen Björklöven och topplaget Karlskoga som har blivit som ett nytt hatobjekt för många SSK-fans därav blir det mycket känslor i sådana matcher och det gillas. Vi möter även Troja Ljungby på bortaplan som ligger under oss.
Lägg därtill, efter de här matcherna kommer vi möta Oskarshamn borta som vi vann övertygande mot senast med 4-1 samt derby mot Djurgården hemma som vi slog sist med 2-1 på Hovet. Och efter derbyt kommer Almtuna borta som också ligger där nere i tabellen.
 
Det är åtta matcher. Totalt 24 poäng att spela om. Det här är nyckelmatcher för vilken väg SSK ska ta nu. Ska vi vara med och kriga om en play off plats eller ska vi vara kvar i botten och slåss?
Jag vet att SSK har kapaciteten för att vinna alla de här matcherna. Men man kommer få kriga. Hårt. Jävligt hårt. Många hemmamatcher som sagt så det är upp till oss också, vi måste gå på matcherna att stötta laget på plats i Scaniarinken! Det är vårt Tempel, det är vi som ska bestämma. Så det hoppas jag man visar på båda läktaren och på isen, för gör vi det, då vinner vi!
 
Som Leffe Strömberg sa: "Hade SSK haft fullsatt varje match hade de aldrig förlorat."
 
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar