Tredje raka segern - Comeback!

  • 2013-12-12
Vilken match. Så mycket frustration och så mycket glädje i en och samma match. Ilska byttes till glädje hos SSK-fansen med bara fåtal sekunder kvar av matchen.
 
Det är Robert Carlsson jag vill ha - det e Robert Carlsson som é bra!
 
SSK vann sin tredje raka match. Men idag satt den segern mycket långt inne. Mycket har hänt under säsongen och SSK har nu börjat spela ett mer försvarsinriktat spel som ingen kan ha missat. Dock så finns det mycket att önska i spelet fortfarande. Långa stunder av matchen idag så är farten och passningskvalitén under all kritik hos SSK. Spelarna sätter inte ens en pass på bladet ifrån två, tre meter. Ändå vinner man matchen efter straffar med 3-2.
 
SSK blev utbuade i slutet av matchen. Mora gjorde 2-1 i PP efter en stor domarmiss av Schilken IGEN mot SSK, tyvärr. En Mora-spelare kom fri och Johan Andersson kastade sig efter och lyckades med en klockren brytning men enligt Schilken var det en tripping och Johan Andersson fick snällt åka åt sidan och sätta sig i utvisningsbåset och se Mora göra 2-1 i PP. Fortfarande irriterad över den situationen. Otroligt svag domarinsats. Nu har jag inte sett något i efterhand men av vad jag såg där och då på plats i Templet skulle det inte vara någon utvisning. Eller har jag fel?
 
Sedan hände det som ingen trodde skulle hända. SSK kvitterar till 2-2 med 13 sekunder kvar efter matchen. Det är Robban Carlsson som trycker sig in på kassen och lyckas stöta in pucken i mål. Sedan lyckas man ta extrapinnen efter straffläggningen efter avgörande straff från Thörnberg.
 
Sebastian Idoff dominerade STORT igen och spaden är hans nu. Idoff håller för tillfället elitserieklass. Han tar nästan allting. Suger åt sig puckar, räddar puckar på mållinjen. Räddar frilägen och straffar. Han räddar helt enkelt puckar som man inte tror är möjligt och rädda. Han är bäst av alla just nu. Att SSK har lyckats ta tre raka segrar är mycket tack vare Sebastian Idoff som storspelat vill jag nog påstå. Utan honom i kassen och det hade varit oerhört svårt.
 
---
 
Tillbaka på bloggen. Mycket har hänt sedan jag slutade blogga. Har inte haft tiden helt enkelt. Men nu ska jag göra ett ärligt försök. Har fått hjälp med ny design på bloggen som ni även ser, hade ju aldrig klarat av det själv...Det är en del varit på mig och tycker att jag borde börja skriva igen. Så här är jag nu. Hoppas ni uppskattar det.
 
---
 
Är vändningen äntligen på gång nu? Tre raka segrar är alltid en start på något bra. Men som jag skrivit ovan finns fortfarande mycket att önska i spelet. Det kan bara bli bättre och det har blivit bättre och det kommer bli bättre! Så...
 
Nu kör vi! Karlskrona borta på lördag.
 
OBS: Designen/sidan är fortfarande under uppbyggnad så sidan fungerar kanske inte riktigt som den ska än.
Dela

Kommentarer

  • Håkan
  • 2013-12-12

Äntligen SSK! Skön seger

jättekul att du börja skriva igen Victor!! Håll i det nu, vill läsa på bloggen här!

Skriv en kommentar