Vad händer i vår klubb?

 • 2013-12-27
Hoppas ni alla har haft en bra jul. Igår mötte SSK Timrå på hemmaplan och jag såg matchen, tyvärr. Vad ska man säga. Jag känner bara en enorm tomhet. Anrika Södertälje SK kämpar i botten av allsvenskan och det är totalt oacceptabelt, en klubb som Södertälje ska inte ligga där man ligger. Alla känner en enorm besvikelse. Något är väldigt fel i klubben, jag trodde inte det var möjligt att misslyckas så kapitalt som hela föreningen har gjort men tydligen är det det. Jag trodde man skulle revanschera sig under säsongen och börja klättra i tabellen men det har man inte gjort. Igår när SSK mötte Timrå gick luften ur mig känns det som. Vi är ett BOTTENLAG i allsvenskan. Skandal är ett milt ord.
 
Var felet ligger i föreningen verkar inget veta. I många år har det gått dåligt och nu känns det som SSK har nått botten, eller? Divison 1 finns där i och för sig. Men ska vi behöva sjunka så lågt? En kvalserie mot lag som kommer ifrån division 1 kommer bli allt annat än lätt.
 
Jag är inte bara ute efter att kasta skit. Jag är bara väldigt besviken och förbannad på hur man kan ligga i botten av allsvenskan. Det är inte ok på något sätt, uppenbarligen finns det personer i SSK som inte klarar av sina arbetsuppgifter. Någonstans har det brustit rejält när vi har en budget för övre tabellhalvan men ligger i botten.
 
Jag vill bara föreningens bästa, jag stöttar er oavsett vad som händer. Men när det går så långt som det gjort nu så får man nog. Då kräver man en förändring, för det är trots allt VI supportrar/sponsorer m.m som betalar er lön och då vill man ha valuta för det. Annars tröttnar man som väldigt många redan har gjort.
 
Så jag ställer frågan: Vad är det som händer innanför väggarna i vårat kära Tempel? Jag vet att det jobbas stenhårt för att förändra det här. Men det är dags att göra stora förändringar i personalen anser jag och då menar jag allt ifrån spelare till ledning. För så här kan det inte fortsätta. I ett vanligt företag hade väldigt många fått kicken om det hade pågått en liknande kräftgång. Och självklart förstår jag att man inte kan kicka personer kors och tvärs mitt under en pågående säsong men dags och se över det hela, kanske?
 
Dags att agera nu, snälla. Det är allvar, nu gäller det att våga ta obekväma beslut från de som styr föreningen!
 
 Supporterskaran blir bara mindre och mindre.
Dela

Kommentarer

 • .
 • 2013-12-27

Jävligt dåligt skött. Kalle Anka förening!!!

 • Anonym
 • 2013-12-27

Oavsett var felet är högst upp mitt emellan eller några spelare så är det spelarna själva som bär skulden för att vi är där vi är ! Mot några enstaka lag har de spelat för att vinna resten såg ut som att de va bara ute efter att hålla förlust siffrorna på låg nivå det är min åsikt och det står jag för har gått på hockey i över 30 år har aldrig mått så dåligt som nu

 • Anonym
 • 2013-12-27

Oavsett var felet är högst upp mitt emellan eller några spelare så är det spelarna själva som bär skulden för att vi är där vi är ! Mot några enstaka lag har de spelat för att vinna resten såg ut som att de va bara ute efter att hålla förlust siffrorna på låg nivå det är min åsikt och det står jag för har gått på hockey i över 30 år har aldrig mått så dåligt som nu

 • 1902
 • 2013-12-27

håller med dig men vilka är det som byggt upp laget, vilka är det som värvat Per Nygårds, allt det där hänger ihop!! Tänk om inte spelarmateialet är bättre än så här? man kan ju inte skylla på spelarna att ledningen inte lyckats få ihop ett bätttre lag, ledningen har alltid yttersta ansvaret..det är de som byggt upp allt det här, katastrof!

Till anonym

 • Nylander
 • 2013-12-27

Problemet sitter högst upp, de som sitter och styr SSK. Dags att börja kliva av självmant och ge plats för kompetens!

 • Anonym
 • 2013-12-27

Nu har man fått höra under många år hur vi ska kriga/visa hjärta.... Måste vara bättre att vi försöker SPELA ishockey. Vi gör bara slumpmål medans motståndarna lirar ut oss efter noter. In med en tränare som vill lira!

 • jonas
 • 2013-12-27

Vad händer med SSK?? Mvh Djurgårdare

 • Ur/
 • 2013-12-27

De som sitter och bestämmer i SSK borde SKÄMMAS! Ni gör säkert det också... Hur kan ni misslyckas så grovt!!!! Det är helt sanslöst......en förening som drar in miljontals kronor och det sitter bara en massa tomtar och styr...säger som förra: Kalle Anka förening!!! /Besviken SSKare!!

 • Anonym
 • 2013-12-28

Ja jösses....SSK..

 • palle
 • 2013-12-28

Delvis handlar rådande problem om seriesystemet som är förlegat och den nutida moderna verkligheten har kommit ifatt.

Alldedes för få lag bland eliten. Finns ett 10, - kanske 15-tal föreningar i division 1 som säkert har potential till utveckling mot betydligt starkare organisationer ifall de tagit steget upp bland en bättre hierarki.

Bara spana Örebro i Div1 för en 5-6 år sedan med 400 - 500 och en dryga 1000-1500 som bäst på läktaren i AllEttan, här kan jag se en stark koppling till Vita Hästen. Visserligen två svenska storstäder men finns så mycket mer slumrande hockeykultur ute i landet som är tämligen outnyttjad och innebränd pga rådande seriesystem.

Börja med att rensa skrapet (den utan potential och ambition) i div1 och pumpa in stålar i 3 ligor med 16 lag, 60 omgångar. En således naturlig trestegsraket i den svenska hockeyhierarkin. Det är ungefär så dagens hockeysverige ser ut.. eller borde.

tack o hej ..

 • Staslsn
 • 2017-07-20

Типы Вагонка Киев
Вагонка киев – это высоко-качественная вагонка,
которая проходит строгий контроль качества.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка киев липа
Работники компании эко лес строго следят за производством вагонки Киев.
Большое значение при производстве вагонки Киев уделяется процессу сушки древесины на производстве.
Вагонка киев
вагонка киев ольха
вагонка для бани
вагонка для сауны
все для сауны
все для бани
вагонка киев сосна
вагонка киев липа
вагонка для бани киев
вагонка с сучком
вагонка киев с сучком
вагонка киев без сучка
вагонка киев ольха без сучка
вагонка киев ольха с сучком
вагонка киев сосна без сучка
вагонка киев сосна с сучком
вагонка киев липа без сучка
вагонка липа с сучком
ЭкоЛес
эко лес
эко-лес
вагонка
вагонка липа
вагонка сосна
вагонка ольха

Не маловажным аспектом является процесс обработки древесины при поступлении на производство.
[url=https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev]вагонка киев сосна[/url]
Вагонка киев изготавливается из разных пород древесины, таких как вагонка киев ольха которая может быть как, с сучком,
который придает особую изюминку в интерьере помещений многие дизайнеры заказывают именно такую вагонку, так как запах древесины в помещении,
а именно ольхи, придает особый шарм помещению.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка киев липаТакже вагонка киев ольха может изготавливается из отборной древесины без сучков. Второй вариант изготовления вагонки киев из сосны эта вагонка имеет более смолянистую структуру и более выраженный запах сосны.
Вагонка киев сосна, также широко используется дизайнерами как отличное решение дизайна внутри помещений при том что вагонка киев сосна имеет более выраженный запах сосны. Вагонка киев сосна так же может, изготавливается как с сучком, так и из отборной древесины без сучка.
Третий вариант вагонки киев- это вагонка киев липа, которая имеет более мягкую структуру волокон, и очень проста в монтаже на стенах и потолках. Вагонка киев липа нашла свое широкое применение в отделе саун и широко используется в ассортименте все для саун, все для бани.
Наши специалисты компании ЭкоЛес проходят международное обучение по стандартам SETAM, за рубежом покупая любую продукцию в компании Эколес вы будете уверены, что приобрели экологически чистую продукцию, которая отвечает международным стандартам качества и прошла, абсолютна все экологические тесты и экспертизы.
При покупке древесины остерегайтесь не качественной продукции.
https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev - вагонка киев липа без сучка
Вагонка – это пиломатериал идеально строганный, который сразу же применяется в декоре помещений как внутри так и снаружи строения.
Она представляет собой не толстую, определенного размера длинны и ширины. Вагонку изготавливают как из дешевых сортов древесины так и с дорогих.
Вагонка киев разделяется на сорта в зависимости от качества дерева и столярных работ.Низшим сортом является сучки на пиломатериале,
их количество и размеры, смолянистые выделение на древесине, наличие коры, присутствие гнили или отверстия от жуков, неровность, вмятины и т.д.
https://eco-les.club/news/vagonka
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]Вагонка[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка киев[/url]
[url=https://eco-les.club/news/tip_vagonka_kiev]вагонка киев ольха без сучка[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка купить[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка цена[/url]
[url=https://eco-les.club/news/vagonka]вагонка украина[/url]
Вагонка киев
вагонка киев ольха
вагонка для бани
вагонка для сауны
все для сауны
все для бани
вагонка киев сосна
вагонка киев липа
вагонка для бани киев
вагонка с сучком
вагонка киев с сучком
вагонка киев без сучка
вагонка киев ольха без сучка
вагонка киев ольха с сучком
вагонка киев сосна без сучка
вагонка киев сосна с сучком
вагонка киев липа без сучка
вагонка липа с сучком
ЭкоЛес
эко лес
эко-лес

My creative website:
http://richard.projects.telrock.org

Skriv en kommentar