111 år firas med bortamatch mot Tingsryd

  • 2013-02-22


Nu är det inte många matcher kvar av grundserien och i två av de matcherna möter SSK lag som krigar runt det nedre kvalstrecket. Idag på sin 111 årsdag möter man alltså Tingsryd borta. SSK får nog vara beredda på en svår match där Tingsryd kommer att kriga hårt för poängen eftersom de har ett jagande Almtuna nedanför det negativa kvalstrecket. 


Det är viktigt att SSK får igång sin målproducerande förstalina. Det är också viktigt att de andra kedjorna producerar men framförallt att vi täpper till bakåt. Det känns lite grann i luften att man kan förvänta sig en likartad start från Tingsryd som vi såg i Karlskrona. Ett lag som kommer att gå ut och forechecka högt och åka mycket skridskor.


Nu är ju Andreas Hjelm tillbaka efter sjukdom men istället är Djuse hemma och rehabar en överkroppsskada, säger Anders Sörensen på SSK:s hemsida.
Johan Andersson är tillbaka och går in i kedja med Engström och Björklund.
Enligt LT blir det Sebastian Idoff i mål i kväll, bra val i så fall, det känns som vi sagt tidigare viktigt att även Idoff får stå några matcher i följd för att få in matchrytm.


Så ikväll firar SSK 111 år och sitt 10 000 mål i Sveriges kallaste ishall. Så det är bara på med långkalsonger och skrika sig varm och hoppas att även spelet värmer oss åskådare och att vi tar med 3 poäng hem.

/Björn och Ing-Marie 

Dela

Kommentarer

  • l
  • 2013-02-23

Imsund>>Du är bedrövlig. En fara för SSK.

Skriv en kommentar