Het Hockeymanifestation-Vinst inför ett fullsatt Tempel

  • 2013-02-04


Det blev en minst sagt het drabbning mellan SSK och Karlskoga. Både på och utanför isen. Inte minst för oss bloggare som alla 3 har drabbats av feber och dåligt allmäntillstånd, därav uteblivet matchreferat.


Ska ändå i mitt febriga tillstånd försöka mig på en sammanfattning.
Den här vinsten var oerhört viktig för SSK:s fortsatta jakt på en direktplats till kvalserien. En som är het på plan just nu är Damien Fleury, hans 3 mål förde upp honom i topp av skytteligan, han och Nylander verkar passa varandra som hand i handsken. Vi får väl se nu hur många matchers avstängning Jeglic får och hur det påverkar spelet när första linan blir spräckt för ett tag.


Matchen då, ja den såg väl ut ungefär som man hade förväntat sig, mycket stök och bök och irritation. Tycker väl ibland att domarna över lag silar mygg och sväljer kameler när det gäller bedömningen av Karlskoga. Vill inte på något sätt försvara Törnbergs eller Jeglics förseelser, men det fanns ju en och annan crosschecking i ansiktshöjd från Karlskogaspelare som domarna missade.


SSK spelar smart genom hela matchen och trots att man har skador att brottas med och får ändra i formationerna under matchen så behåller man lugnet och det är nog nyckeln till vinsten.


Nu har vi ett välbehövligt uppehåll framför oss då både spelare och vi bloggare kan rehabilitera oss.


Du som har möjlighet ta dig till Månskensrinken onsdag för att se SSK träna på klassisk mark. Träningen börjar 17.30


/Ing-Marie

Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar