Intervjustafetten har kommit till vår kapten..

  • 2013-02-07


Vi träffade Tony Lagerström efter matchen mot Djurgården och det var en något lättad kapten vi fick växla några ord med. Vi har ju våra standardfrågor samt några personliga vi ville ha svar på.
När och var började din hockeykarriär?
Har du hållit på med någon annan idrott? vilken i så fall?
Hur ser du på din roll som lagkapten och vad tycker du är din viktigaste egenskap som lagkapten?Vad är egentligen en lagkaptens uppgifter?
Vad gör du när du kopplar av från hockeyn.
Frågan från Robban:Kan det stämma att det kommer att hända något stort i ditt liv inom en snar framtid? 


"-Jag började rätt sent att spela hockey, jag var 9 år ungefär och jag började spela i Tullinge TP, jag har spelat både fotboll och innebandy, fotboll i Stuvsta och innebandy i Tullinge", berättar Tony.


Tony berättar vidare att den viktigaste uppgiften man har som kapten är naturligtvis att pusha på laget samt att lyfta fram spelare som annars inte tar så stor plats. Det är ju en del som pratar mer i omklädningsrummet och de tar ju plats ändå, men alla i laget är ju lika viktiga. En viktig uppgift är ju också att prata med domare under matchen."- Jag har ju inte fått så mycket speltid i år som förra året men jag tycker inte att det påverkar min roll som lagkapten så mycket. En nackdel är förstås att man inte är lika delaktig i det som händer på isen, säger Tony.

Han berättar också att i en lagkaptens uppgift ingår också att vara ansiktet utåt för laget och att man får vara med på sponsorsmöten mm, även sommartid går mycket tid åt att medverka vid sponsorsmöten.


När Tony är ledig umgås han med familjen, han och hans sambo går gärna på bio eller går ut och äter middag. 


På frågan från Robban Carlsson svarar Tony så här: "-Jaha, ler Tony, han tänker nog på julklappsboken jag fick som hette någonting med ...pappaboken, och det finns väl dom som tycker att det börjar bli dags för mig att bli pappa, men än så länge får jag träna på att vara "pappa" för killarna i laget, avslutar Tony.


Tony skickar vidare stafettpinnen till Emil Billberg 

Vi tackar Tony Lagerström för intervjun.

/Björn och Ing-Marie 

Dela

Kommentarer

  • Hagbert Flo
  • 2013-02-08

ZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzz

Skriv en kommentar