Karlskrona away

  • 2013-02-16


Då var det dags för SSK att ta sig an Karlskrona på bortaplan. Ett Karlskrona som redan i princip är avsågat i botten och får bereda sig på att spela negativt kval. Just det kanske gör att Karlskrona kan spela med lite mindre press.


SSK har 3-0 i matcher mot Karlskrona men förra mötet i Karlskrona var en jämn tillställning där SSK gjorde mål i öppen kasse två gånger.


Sörensen berättar på SSK:s hemsida att laget åkt ner redan i går för att få en bättre uppladdning inför matchen. Hur formationerna ska se ut samt vem som ska stå bestäms efter värmningen lördag förmiddag.


Denna match är den första i möten mot lag som huserar längre ner i tabellen och om det är ett lättare motstånd återstår och se. I och med Almtunas seger mot Tingsryd så kommer det att bli en sträckstrid runt det nedre sträcken också så matcherna mot Tingsryd och Almtuna kommer inte heller att bli lätta matcher.


Ziga är tillbaka efter sin avstängning, David Pastrnak spelar med J20 och i stället följer Jesper Fröde'n med. Jesper Thörnberg och Johan Andersson är fortfarande skadade.


Nu gäller det för SSK att vinna sina resterande matcher för vidare spel i kvalserien. Och väl i kvalserien kan som sagts förut "allt hända".


Forza Tälje , idag fortsätter vi på den nya segersviten som förhoppningsvis kommer att ta oss mycket långt.

/Björn och Ing-Marie

Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar