SSK kan ta ett rejält grepp om kvalserien

  • 2013-02-14
SSK har kommit in i en lite sämre period men spelet har fortfarande varit övertygande och man spelar fortsatt som ett topplag ska göra. Jag ser ingen anledning till att vi ska behöva gå runt och vara oroliga över att vi tappar våran topp 3-placering.
 
Djurgården mötte Västerås och den matchen kunde väl egentligen inte ha slutat på ett bättre sätt sett till poängfördelningen. Både Västerås och Djurgården ligger på 83 poäng och det är de två lagen som jagar Karlskoga och sedan oss. Vi har ett lättare spelschema kvar än alla de här tre lagen (Karlskoga, Djurgården, Västerås) så jag tror vi kommer greja det här.
 
Ikväll möter vi ett mycket formstarkt Örebro men å andra sidan är vi minst lika starka på vår hemmaplan. Senast vi förlorade efter ordinarie tid på hemmaplan var den 27:e september 2012. Börjar närma sig ett halvår snart.
 
Jag tror definitivt på tre poäng ikväll mot Örebro. SSK är så pass hemmastarka att det här ska bli tre poäng! Vinst ikväll och det ser mycket mycket bra ut. Då är vi nära kvalserien.
 
Forza SSK!
 
/Victor
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar