SSK spelar kvalserien 2013

  • 2013-02-26
Helt klart är det nu att SSK spelar kvalserien om cirka två veckor. Nu är det bara att ladda batterierna för det här är en serie som vi känner till väl och vi vet vad som krävs för att ta steget tillbaka till elitserien. Det är hårt jobb och mycket slit nere på isen och ett lag som spelar som ett lag samt med ett stort hjärta för klubben. Dessutom behövs det mycket stöd ifrån oss fans, enligt mig så ska man verkligen försöka gå på varje hemmamatch i kvalserien och stötta SSK till hundra procent. För det betyder så mycket!
 
Ett fullsatt Tempel kontra ett halvfullt Tempel kan vara skillnaden mellan elitserien och allsvenskan den här säsongen. Så kom till Scaniarinken och stötta SSK i kvalserien för nu har vi en chans att ta oss tillbaka till finrummet!
 
Matchen då? Ziga Jeglic fick äran att göra det 10.000:e målet i klubbens historia när han gjorde 1-0 ganska tidigt i andra perioden men Malmö svarade med att kvittera till 1-1 kort därefter. Matchen gick och 1-1 stod sig, Malmö hade fina lägen i slutet men SSK såg stabila ut och kunde ta den här matchen till förlängning och redan där hade man säkrat kvalserieplatsen. Men SSK tog två poäng efter att William Nylander gjort 2-1 med bara 10 sekunder in i förlängningen.
 
98 poäng har SSK och ligger kvar på andraplatsen och har nu åtta poäng ner till strecket med sex poäng kvar att spela om. Västerås ser ut att ta den sista direktplatsen till kvalserien efter de vann mot Asplöven hemma med 5-3.
 
SSK möter Almtuna i nästa match och där kan man gå över 100 poäng om man vinner den matchen. Vore kul att ha som ett litet mål så man har något att tänka på att man spelar för.
 
Ziga Jeglic blev som sagt historisk efter han gjort klubbens 10.000:e mål och hans namn kommer man kunna läsa i historieböckerna här framöver.
 
Med tanke på den katastrofala starten SSK hade så är det här riktigt starkt att man kan gå vidare till kvalserien via en direktplats och dessutom säkra den platsen med två omgångar kvar.
 
Nu laddar vi upp inför kvalserien! Serien där allt kan hända. Framåt SSK!
 
Tillsammans ska vi bära fram vårat lag i kvalserien. Vi vet. Laget vet. Klubben vet. Hela föreningen vet vad kvalserien handlar om. Nu ser vi till att visa det i år!
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar