Almtuna borta

  • 2013-01-15


SSK åker idag till Uppsala för att ta sig an Almtuna. SSK har,som alla säkert vet, tagit 6 raka segrar, och går för den sjunde. Det är ett skadedrabbat SSK som sätter sig i bussen mot Uppsala. Mattias Carlsson som är långtidsskadad, William NylanderAltelius vilar sin axel, Thom Flodqvist har brutit ett ben i foten, Robban Carlsson återhämtar sig från sin hjärnskakning han fick i lördags och Johan Andersson har fortfarande ont efter tacklingen på axeln han fick i lördags. Den senaste på skadelistan är Jacob Dahlström som fick en puck i ansiktet på träningen i måndags, käkbrott blev diagnosen på det. 


Jacob Dahlström är väl den spelare,jämte Johan Andersson, som har varit mest skadedrabbad i år. Det var ju inte så länge sedan han kom till tillbaka efter sin knäskada. Synd för Dahlström,för jag tror att det hade varit en spelare som kunnat ta ett ordentligt kliv framåt denna säsong.


Om skadeläget är negativt så är det positiva beskedet att Jesper Thörnberg återvänder till SSK. Förhoppningsvis för resten av säsongen, HV kan bara ta tillbaka honom om han är garanterad istid i HV.


Förutsättningarna för vinst ikväll då? Jag tycker, trots skadorna i truppen, att SSK bör vinna. Vi har just nu ett starkt spelande försvar med två bra målvakter längst bak. Nu ska Anton Forsberg stå idag, men det spelar ingen roll vem av "Jannes kungar" som står, båda kan täppa till bak när det behövs.
Jag tror på en målsnål match där SSK vinner med 3-1.


Så ni som kan, ta er till Uppsala, trotsa snön, och stötta vårat SSK till den sjunde raka 3 poängerna.

/Björn och Ing-Marie 

Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar