Årets första match för SSK

  • 2013-01-03
SSK inleder det nya året med att göra klart med Michael Nylander. Man har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen men möjligheten för Nylander finns att lämna om det blir spel för honom i NHL. Annars kommer vi se honom i SSK tillsammans med hans son William Nylander resterande delen av säsongen.
 
Karlskrona är laget som kommer på besök imorgon och det blir också SSK:s första match det här året. Det har gått tungt för Karlskrona under hela säsongen men Karlskrona verkar ha kommit igång nu. Man tar mer poäng nu än vad man gjorde under den första halvan av säsongen. Karlskrona parkerar fortfarande på sistaplatsen i tabellen och det här är en match som SSK så klart bara ska ta tre poäng i.
 
SSK har bra form, man har två vinster i ryggen och det är två 1-0 vinster. Imorgon blir det med stor sannolikhet inte en 1-0 vinst. Vad skulle oddsen vara på det? :)
 
Jag tror matchen imorgon kan bli svårare än många tror. Det gäller att vi stöttar de ordentligt för jag är orolig för att det blir en avslagen match. SSK måste tagga till och vara på tårna samt SSK-fansen! För då kommer vi vinna.
 
Nylander x 2 kommer vi inte se imorgon för er som undrar. Anton Forsberg kommer vakta målet igen och det förstår man. Han har två raka nollor, rena rama väggen han är just nu.
 
Kom till Templet och stötta SSK mot tre nya härliga poäng i årets första match!
 
/Victor
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar