Förändringar i laget inför Haparanda

  • 2013-01-05
Först och främst så vill jag bara göra en liten kort summering av senaste matchen mot Karlskrona. SSK vann med 5-2 och tog tre poäng ganska komfortabelt men matchen i sig rent spelmässigt var ett riktigt lågvattenmärke. Det var inget bra spel från SSK:s sida men trots det så räckte det för tre poäng mot Karlskrona som är fast i botten av serien.
 
Inför matchen imorgon har det skett några förändringar. Jesper Thörnberg kommer inte vara med längre utan han har åkt hem till Jönköping igen men något som vi kan glädjas åt är att Michael Nylander kommer att göra debut i SSK-tröjan uppe i Haparanda imorgon. Det är stort för alla i föreningen att en sådan stor spelare som Nylander drar på sig S-tröjan. Det kommer man inte glömma.
 
SSK ligger just nu på en tredjeplats i tabellen och vid en seger uppe i Haparanda kan man fästa ett hårdare grepp kring den platsen. Men det kommer bli tufft. Att vinna mot Asplöven uppe i Haparanda är ingenting man gör om man spelar på samma sätt som senast mot Karlskrona. Då kommer vi få stryk. SSK måste upp flera snäpp för att ha chansen mot Asplöven!
 
/Victor
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar