Intervjustafetten fortsätter...

  • 2013-01-22


Stafettpinnen gick vidare till Cam Fowler och vi hann få en pratstund med Cam efter sista hemmamatchen (Karlskrona) innan det var dags för honom att packa väskorna och ge sig iväg tillbaka till NHL.


Här är frågorna vi ville ha svar på:
När och var började din hockeykarriär?
Har du hållit på med någon annan idrott? vilken i så fall?
Hur tänkte du när du fick veta att SSK:fansen samlat in pengar för att få hit just dig?
Vad gör du när du kopplar av från hockeyn?
Frågan från Jonatan Nielsen :Hur tog du dig till NHL och hur är det att spela där?

 


Cam berättar att han började åka skridskor när han var 3 år och spela hockey när han var 4 år. Han är uppvuxen i Farmington hills, Michigan.


Han berättar att han har spelat fotboll och att han gärna spelar golf. Den idrott som han dock har hållit på med mest jämsides med hockeyn, är baseball. Han spelade då för sitt high school lag Farmington Falcons, han har också spelat för South Farmington Blues.


Om att komma till SSK och spela säger Cam så här. "- Jag var lite nervös i början eftersom jag inte spelat matcher på länge utan bara åkt skridskor. Att fansen samlat in pengar fick jag veta när jag kom hit, jag blev lite förvånad men väldigt stolt. Jag hoppas att jag har kunnat ge något tillbaka så att fansen känner sig stolta över mig", säger Cam.


När Cam är ledig umgås han med vänner och äter gärna en god middag. Han spelar också gärna golf. Han berättar också att han gärna tittar på hockey eftersom hockeyn är en så stor del av hans liv.


På frågan från Jonatan Nielsen svara Cam så här. "- Att få spela i NHL är det jag drömt om sedan jag var liten och jag har mycket att tacka mina föräldrar för det. De har alltid ställt upp och skjutsat och funnits med på träningar och matcher när jag växte upp. Det har varit hård träning och många tidiga morgnar för att verkliga min dröm.Jag är väldigt stolt över att ha kommit så här långt när jag fortfarande är ung", avslutar Cam.


Cam skickar vidare stafettpinnen till Damien Fleury.


Vi tackar Cam Fowler för pratstunden och önskar honom lycka till i fortsättningen. Han skickar också ett tack till fansen och önskar SSK lycka till i fortsättningen.

/Björn och Ing-Marie 

Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar