Nionde raka segern

  • 2013-01-24
SSK tog igår sin nionde raka trepoängare och klubbrekordet förlängs nu i och med att SSK bara fortsätter att vinna, vinna och vinna. Segern igår var komfortabel. SSK var aldrig hotade på något sätt av Mora.
 
Damien Fleury måste ju bara nämnas. Han stod för FYRA av SSK:s fem mål igår. Jag hörde någon sa att Damien Fleury var ur form och det här är väl ett bra svar på att han inte är det. Han har nog aldrig trivts bättre i en hockeyarena som han gör nu när han spelar i Scaniarinken.
 
På vägen hem igår kväll brast de ut i radion att det SSK har gjort är något som bara måste noteras. Det är helt otroligt att man låg sist i början av säsongen och nu har man gått som en jäkla ångvält igenom serien och är utan tvekan seriens bästa lag för tillfället och har också varit det ett tag nu. Inget lag kan slå SSK hemma i Scaniarinken nu,
 
I nästa hemmamatch möter man Djurgården på hemmaplan och förmodligen kommer det bli fullsatt. Innan den matchen ska man spela borta mot spöket Oskarshamn som är det ENDA laget SSK inte har lyckats vinna mot den här säsongen trots tre försök. Det blir något att bita i för SSK. OM man vinner imorgon så betyder det att man tagit den tionde raka trepoängaren och att man har vunnit över alla lag i serien och att man tar ett ännu rejälare grepp om topp tre platserna. Matchen imorgon kommer att sändas på TV10.
 
Men boka biljetter redan nu i matchen hemma mot Djurgården. Det kommer bli ett rejält drag på läktaren. Djurgården kommer dit i ett pressat läge medan SSK kan spela totalt avslappnat. Det är så det ska vara, det gillar vi.
 
Som Damien Fleury sa igår "vi kommer spela kvalserien och vi är redo för det". Något kaxigt kanske men det här ska vi inte bara släppa. Framåt Sport!
 
/Victor
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar