Sjunde raka 3poängare / videointervju med Johan Strömwall

  • 2013-01-16


En ganska sömnig första period. Almtuna börjar dock starkast och det dröjer så långt som till nästa 4 minuter innan SSK har ett skott på mål. Det är inte förrän SSK får ett pp som det händer något. Fredric Andersson gör 1-0 till SSK när det är bara 4 sekunder kvar av pp. Nu har SSK tagit över lite och står för några farliga skott.
Efter 15.57 gör ssk 2-0, det är junioren David Pastrnak som styr ett skott från Fredrik Sonntag i mål. Jesper Thörnberg åker och plockar upp pucken och ger den till Pastrnak. 
Innan perioden är slut reducerar Almtuna till 1-2, det börjar med lite slarv vid offensiv blå och pucken studsar till Almtuna spelare som sätter pucken i mål.


Andra perioden börjar lite händelsefattig. Spelet går lite fram och tillbaka med halvchanser åt båda håll. Efter dryga 7 minuter blir det lite skärmytslingar framför Forsberg. Djuse är där och kubbas lite med några Almtunaspelare, Bergin blandar sig i och det blir en dubbelutvisning, Bergin får åka och sätta sig.
Efter 7.42 kvitterar Almtuna till 2-2 det var lite rörigt spel och dålig kommunikation i SSK och det tar Almtuna vara på.
Efter 9,26 får SSK nytt pp och Gustav Björklund sätter 3-2. Han är het nu Björklund, spelade bra i lördags och har fortsatt idag. Hoppas nu bara den trenden håller i sig för det är han värd för allt sitt slit.
Almtuna checkar högt och har någon man ligger och stör hela tiden, det gör att SSK inte kommer riktigt upp med passningarna.
Efter 17.45 får vi ytterligare ett pp men det är rätt händelselöst.


Tredje perioden är spelmässigt Almtunas. De checkar högt och stör SSK:s uppspel . Det mesta av spelet är förlagt till SSK:s försvarszon och Anton Forsberg får göra några svettiga räddningar, men har också god hjälp av backarna. SSK:s försvarsspel är stabilt just nu.
I slutet av perioden tar Almtuna ut målvakten i ett försök att kvitterar. Det lyckas inte och SSK vinner med 3-2.


Nu fick man väl lite hjärtat i halsgropen när Gustav Björklund utgick. Nu var det dock inte så farligt enligt honom själv -"Jag fick pucken på kulorna. Blev lite yr och kräktes men det är okej".


SSK har nu 7 raka 3 poängare. Det är starkt gjort att med så mycket skador i laget återigen vinna. Det tyder på att det finns mycket moral i detta SSK.

/Björn och Ing-Marie 

 

 

Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar