SSK mot Djurgården i fullsatt Tempel

  • 2013-01-28
Imorgon är det en av de viktigaste matcherna vi har framför oss. Och det är väl inget lag som helst som står som motståndare. Det är Djurgården som är på besök och alla biljetter som man kan förboka via Ticnets hemsida till den här matchen är slutsålda. Men har du ingen biljett så ta dig till arenan ändå för det kommer säljas biljetter på plats. Men inte hur många som helst, så klart.
 
Som sagt, det här är den viktigaste matchen vi hittills har spelat den här säsongen. Vid vinst och det börjar lukta kvalserien och vid förlust så närmar sig Djurgården med stormsteg, då har de bara sju poäng upp till oss. Och det...det får inte hända!
 
Glädjebeskeden. Anton Forsberg som storspelat match efter match är förmodligen tillbaka imorgon i målet. Backarna Emil Djuse och Mike Bergin är med och kör.
 
Vår förstakedja med Ziga Jeglic, Damien Fleury och Michael Nylander är och kommer bli enormt viktig imorgon. De avgjorde senaste hemmamatchen och de kan faktiskt avgöra den här också. Speciellt har den här kedjan verkligen dominerat i numerärt överläge. Där är de bäst. Tror det är den bästa PP-kedjan i serien.
 
Jag har inte så där jäkla mycket tid att skriva så mycket mer än så här. Fullsatt imorgon som sagt. Kom i tid och kom tokladdad som en riktig Telge-tok! Imorgon vinner vi tillsammans.
 
Laget ger allt på isen och vi ger allt på läktaren - där har vi det vinnande konceptet.
 
Framåt Södertälje Sport! Vi ska ta tre poäng. Så enkelt är det.
 
/Victor
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar