Världens läge för SSK

  • 2013-01-09
SSK har nu vunnit de fyra senaste matcherna och två av de matcherna var mot nykomlingarna Karlskrona och Asplöven. SSK har nu skaffat sig ett väldigt bra läge inför slutspurten av serien. Man placerar sig på den tredjeplatsen som betyder direktkvalificering till kvalserien.
 
De kommande fem matcherna har vi fyra hemmamatcher och en bortamatch. Bortamatchen är mot Almtuna i Uppsala och är en av de "lättare" bortamatcherna vi har på säsongen. Ingen lång resa dit och ett Almtuna som inte alls har gått som de hoppats på i serien.
 
SSK är det bästa hemmalaget och jag tror faktiskt att de här fem matcherna kan komma och avgöra väldigt mycket hur det kommer gå och se ut resten av säsongen.
 
Vi har ett minst sagt väldigt bra läge nu. Jag hoppas inte vi sumpar den här chansen.

Ikväll kommer Tingsryd på besök och det är ett lag som inte tillhör den övre halvan av serien men som inte får underskattas av spelarna i laget. Jag hoppas på mycket folk ikväll. Michael Nylander debuterar och JVM-backen Emil Djuse är tillbaka!
 
Nu går vi för tre poäng!
 
/Victor
 
 
Dela

Kommentarer

  • Anonym
  • 2013-01-12

Brukar läsa din blogg ganska ofta och tycker det är lite synd att du inte uppdaterar den så ofta nu för tiden. Kanske dags att byta namn till, LITE OM SSK
;)

Skriv en kommentar