SSK support

  • 2013-03-04

I lördags blev det klart att SSK bildar en supporterförening med namnet SSK-support. Det namnet kan komma och ändras men det är vad supportföreningen heter just nu. De som ingår i denna supporterförening är...

Lars Karlsson Ordförande

Fredrik Ahrén Sekreterare

Fredrik Andersson Kassör

Jimmy Häggqvist Ledamot

Fredrik Eriksson Ledamot

Varför de väljer att starta upp supporterföreningen nu beror på att man vill anordna bortaresor i kvalserien. Det kommer komma mer information om resorna men första matchen i kvalserien kommer vi spela borta mot Leksand den 14:e mars. Det är en match som den här nya supporterföreningen kommer anordna resa till. Det kommer gå buss och kostnaden för detta inkl. biljett kommer vara 330 kr (jäkligt bra pris enligt mig). Anmälan skickas till fredrik.pl.andersson@gmail.com och observera att anmälan är bindande. 
 
Det kommer att utlysas ett medlemsmöte där namn på supporterföreningen ska fastlås, det ska även väljas en styrelse på 7 man/kvinnor, medelmsavgift ska fastlås samt förslag på emblem, Detta möte kommer äga rum Söndagen den 24 mars kl 14.00 i AXA sportcenter,  anmälan till detta möte sker via mail till laka66@gmail.com  i god tid före mötet kommer en dagordning presenteras. Så om ni har något bra förslag till namn så förmedla det vidare till supporterföreningen!
 
Vi ska hem till elitserien och tillsammans kan vi klara av det. Men alla måste vara redo. 14:e mars börjar det och då åker vi till Leksand. Forza SSK!
Dela

Kommentarer

Skriv en kommentar