2014 är här för att ge oss framgång!

 • 2014-01-01
2014 är här. Låt oss glömma all skit som hände under 2013. Nu är det ett nytt år och nya möjligheter. SSK har alla förutsättningar för att börja klättra i tabellen om SAMTLIGA spelare i laget tar sig samman och börjar spela som ett LAG och börjar jobba för varandra. För det har varit förjävla dåligt. Ni spelare måste börja ta ansvar nu, ni måste kunna stå med rak rygg efter varenda match som är kvar på säsongen nu. Ni ska ha gjort allt som står i er makt för att vinna matcherna. Supportrar och sponsorer till den här föreningen betalar massvis med pengar för att se sitt lag vinna matcher och nu är det NI som har det ansvaret. Det är NI som tillsammans ska bilda ett vinnande lag.
 
Våga ställ krav på varandra. Om någon gör något dåligt så ska den spelaren få höra det också men spelaren ska också få en konstruktiv kritik och få förklarat vad spelaren istället skulle kunnat göra. Jag lever inte med laget när de har träningar och matcher men jag känner att det här har saknats. I alla fall vad man har sett på matcher. När någon gör något dåligt, det känns som ingen bryr sig förutom publiken på läktaren som blir vansinniga. VAR ÄR LEDARNA PÅ ISEN? De som visar vägen. De som ryter till om något inte är ok.
 
Jag har sagt det förr och säger det igen. Spelar man för SSK så ska man känna stolthet, ni representerar just nu en av Sveriges mest anrika hockeyföreningar med sju SM-guld. INGEN vill att den ska försvinna. Föreningen har många medlemmar. Den har enormt många fans runt om i hela världen. Publiksiffrorna är rejält dalande på grund av all motgång men runt om i hela världen finns det SSK:are som just nu lider med er och den här enorma motgången. Man följer sitt favoritlag på sitt sätt, text tv, internet, radio, eller följer de på plats. Men en sportklubb som SSK har väldigt många fans trots att man inte ser det på publiksiffrorna. Men kommer den där framgången som alla väntar på så kommer det visa sig på publiksiffrorna också.
 
Nu får det vara nog. Vi alla vet att NI spelare kan så mycket bättre. Nu vill vi att ni bevisar det. Vi vill se ett vinnande LAG på isen framöver. SSK-supportrar lämnar aldrig sitt lag, på fredag kommer väldigt många gå ifrån sin sittplats till ståplats för att bära fram er på isen. Ni kommer känna av stödet.
 
Det återstår 21 matcher. Ni har alla möjligheter att avancera i tabellen. Nu vill vi se HJÄLTAR. Vi vill se en vändning som INGEN hade kunnat tro. Dags att visa hockeysverige att SSK inte är något bottenlag.
 
2013 är historia nu. En hemsk historia. Nu står 2014 här. En ny dörr har öppnats. Vi stänger dörren till 2013. Nu blickar vi framåt. För ska vi vända på det här är så krävs det blod och det krävs tårar. Men framförallt, det krävs en jäkla vilja och det krävs att ni i laget går samman nu. Och det krävs stöd från läktaren!
 
Låt oss vända på det här nu! 2014 är här - Kriget har börjat!
Svett och blod.
Glädjetårar!
Och det krävs att vi gör det här TILLSAMMANS.
Dela

Kommentarer

 • Anonym
 • 2014-01-01

Jävligt bra text!

 • Anonym
 • 2014-01-01

Det sämsta jag läst

 • Anonym
 • 2014-01-01

Tänker du innan du skriver eller bajsar du bara akut när du är bajsnödig? Du börjar texten med "Låt oss glömma all skit som hände under 2013" och sen kommer ett helt jävla inlägg om just 2013 och hur jävla värdelösa spelarna varit. Kallar du det där inlägget att blicka framåt då lever du kvar i gårdagen

 • 2014
 • 2014-01-01

Mycket bra skrivet Victor ! +++++

Det får en att hoppas och tro på ett liv efter denna säsong.
Om inte detta går fram då vet inte jag, vad som hjälper !

En enkel förändring 2014 : Robban som kapten .

 • 1902
 • 2014-01-02

Väldigt bra skrivet! Anonym, vem är du? Pinsamt att kasta sig ur det där eller vakna du på fel sida?

Nu tar vi Karlskoga sedan tar vi Malmö sen är vi på G. Kom igen Tälje

Skriv en kommentar