Keep the momentum going, SSK!

  • 2014-01-17
Pust, en arbetsvecka är över. Övertidstimmar har gjort att jag inte hunnit skriva någonting varken inför matchen mot Djurgården eller efter. Men det kommer nu. Och vilken match. Jag var där och såg ett SSK som fortsätter att hålla högt tempo, man är på sina motståndare som iglar och alla ger verkligen 110 % under Johanssons ledarskap. Mycket kul och se. Många har sagt att man ska vänta och se innan man verkligen avgör om det här är vändningen. Och nu kan vi nog alla slå fast att detta är vändningen, Andreas Johansson kom in 2014 och vi är obesegrade 2014 efter full tid. Smaka på den!
 
Igår vann vi den tredje raka matchen och var nära att ta alla tre poäng men Djurgården kvitterade sent i matchen. Matchen gick till straffar där William Nylander bjöd på en läcker straff samt Jonas Engström som gjorde en misslyckad dragning som gick in. Sebastian Idoff tog alla straffar som Djurgården lade. Därmed kunde vi inkassera två nya poäng och ytterligare en seger!
Måste berömma Sebastian Idoff. Han radar upp kanoninsats efter kanoninsats. Han är just nu den hetaste målvakten i hela serien. Så förstaspaden är numera given - Sebastian Idoff!
 
I skrivande stund är vi sju poäng ifrån play off-plats och det är självklart dit man satsar nu. SSK är väldigt noga med att man ska ta match för match och det tror jag är viktigt.
Vi ska spela varje match som om det vore en final har Andreas Johansson sagt många gånger. Gör man det och lyckas med det så vet vi inte var det här kan sluta. Men som sagt, det har ju börjat minst sagt bra för Andreas Johansson och SSK.
 
Imorgon möter vi Almtuna i Uppsala. Ytterligare en final väntar alltså. Det är inte långt till Uppsala så man kan nog räkna med en hel del SSK:are på plats. Från Södertälje till Uppsala tar det ca en timme att ta sig dit med bil. Så boka biljett och åk dit och stötta SSK även på bortaplan. Det är lördag!
 
Blir inte mer text än så här nu. Imorgon tar vi Almtuna. En OTROLIGT viktig match där det står mycket på spel, serien börjar dra ihop sig nu och ska vi ha en chans att nå topp sju gäller det att bara fortsätta vinna matcher och en match mot Almtuna, det ska vi vinna om vi spelar som vi har gjort.
 
Så jag säger som Jason Strudwick twittrade ut idag, f.d. SSK-back.
Come on SSK! Keep the momentum going!
 
Dela

Kommentarer

  • Anonym
  • 2014-01-17

Sööööödertälje eeee på gång!

Skriv en kommentar