William Nylanders stora lyft!

  • 2014-01-12
William Nylander och hans pappa Michael Nylander lämnade Södertälje ifjol på ett uppseendeväckande sätt som väckte stora känslor bland framförallt SSK-fansen. Även övriga hockeysverige tyckte sättet de lämnade på var märkligt. Men både William Nylander och pappa Nylander gick ut och tackade för tiden i SSK. William Nylander och pappa Nylander spelade tillsammans i Rögle i början av den här säsongen efter att William Nylander blivit utlånad från Modo till Rögle. Inget gick som de hade hoppats på. Det gick knackigt för båda två och det dröjde inte länge förrän William Nylander åkte tillbaka till Örnsköldsvik för att testa på SHL-spel medan Michael Nylander blev bänkad i Rögle. Det dröjde inte länge till innan Rögle meddelade att man brutit kontraktet med Michael Nylander.
 
Den 23:e december lämnade Damien Fleury SSK pga. personliga skäl och samtidigt meddelade SSK att man kommit överens med Modo att låna William Nylander för resterande del av säsongen. Jag såg ljust på det. Damien Fleury var helt under isen och var inte den spelaren som SSK betalade för. Så - med facit i hand visar det sig vara ett klockrent "byte" om man ska se det som det. SSK får låna William Nylander som är mycket billigare än Damien Fleury samtidigt som man får loss en hel del pengar i Fleury. Och ingen kan väl säga emot om jag säger att William Nylander har överglänst det Damien Fleury stod för den här säsongen. Otroligt att en 17 åring bara kommer in och kör, öser in poäng tillsammans med sina kedjekompisar David Pastrnak och Linus Fröberg.
 
8 poäng på 6 matcher. Imponerande inledning i S-dressen!
Och förresten. Någonting säger i spåkulan hos mig att SSK har ett nyförvärv på kroken. Hm...:) Varför? Nja, jag tror vissa vet!
Dela

Kommentarer

  • Peter Olofsson
  • 2014-01-12

Fleury fick inte lämna av diciplinära skäl!!

  • Anonym
  • 2014-01-12

Det står personliga skäl ? william 10 ggr bättre än fleury den här säsongen! snacka om uppköp!!

  • Jr
  • 2014-01-12

WILLIAM NYLANDER WILLIAM NYLANDER WILLIAM NYYYLANDER!

Skriv en kommentar